De eekhoorn die in de boom klimt

over roeping en blokkerende emoties bij loopbaankeuzes

Prijs € 19,90

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Annet Brinkhuis

Paperback | Oktober 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De eekhoorn die in de boom klimtEen mens kan tijdens zijn leven ongemerkt het contact verliezen met zijn oorspronkelijke, ware talenten en drijfveren. Dit kan een flinke belemmering vormen voor het vinden van persoonlijk geluk en het ontwikkelen van een bevredigende loopbaan. Een belangrijke taak van een loopbaancoach is dan ook het onderzoeken wat iemands oorspronkelijke talenten en drijfveren zijn. Annet Brinkhuis ontdekte in haar praktijk als loopbaan- en persoonlijke coach dat een aantal terugkerende thema's verantwoordelijk zijn voor het verbergen van de ware drijfveren van haar cliënten. In De eekhoorn die in de boom klimt beschrijft zij op heldere wijze deze thema's en toont ze aan hoe ze onbewust onze persoonlijke en professionele keuzes beïnvloeden. Vervolgens biedt Annet Brinkhuis een praktisch kijkje in haar 'gereedschapskist': welke oplossingen of methodes zijn er om het thema inzichtelijk te maken? Met bijvoorbeeld een schrijfopdracht, een tekenopdracht of een gesprek kan de cliënt zich bewust worden van zijn belemmerende thema. Dit is voor hem de eerste, belangrijke stap om zich van deze belemmering te bevrijden en zo ruimte te creëren om zijn oorspronkelijke talenten en drijfveren te ontwikkelen. Annet Brinkhuis heeft ruim vijftien jaar ervaring als coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. De laatste zeven jaar is zij directeur-opleider van Annet Brinkhuis Opleidingen in Bussum. Zij sprak honderden mensen over hun talenten en passies, ging met hen op zoek naar de reden waarom zij vastliepen in hun werk en begeleidde velen van hen naar een nieuwe baan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annet Brinkhuis
Uitgever
iS2 Media
ISBN
9789080964938
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
110

Beschrijving

De eekhoorn die in de boom klimt
Een mens kan tijdens zijn leven ongemerkt het contact verliezen met zijn oorspronkelijke, ware talenten en drijfveren. Dit kan een flinke belemmering vormen voor het vinden van persoonlijk geluk en het ontwikkelen van een bevredigende loopbaan.
Een belangrijke taak van een loopbaancoach is dan ook het onderzoeken wat iemands oorspronkelijke talenten en drijfveren zijn. Annet Brinkhuis ontdekte in haar praktijk als loopbaan- en persoonlijke coach dat een aantal terugkerende thema's verantwoordelijk zijn voor het verbergen van de ware drijfveren van haar cliënten. In De eekhoorn die in de boom klimt beschrijft zij op heldere wijze deze thema's en toont ze aan hoe ze onbewust onze persoonlijke en professionele keuzes beïnvloeden.

Vervolgens biedt Annet Brinkhuis een praktisch kijkje in haar 'gereedschapskist': welke oplossingen of methodes zijn er om het thema inzichtelijk te maken? Met bijvoorbeeld een schrijfopdracht, een tekenopdracht of een gesprek kan de cliënt zich bewust worden van zijn belemmerende thema. Dit is voor hem de eerste, belangrijke stap om zich van deze belemmering te bevrijden en zo ruimte te creëren om zijn oorspronkelijke talenten en drijfveren te ontwikkelen.

Annet Brinkhuis heeft ruim vijftien jaar ervaring als coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. De laatste zeven jaar is zij directeur-opleider van Annet Brinkhuis Opleidingen in Bussum. Zij sprak honderden mensen over hun talenten en passies, ging met hen op zoek naar de reden waarom zij vastliepen in hun werk en begeleidde velen van hen naar een nieuwe baan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annet Brinkhuis
Uitgever
iS2 Media
ISBN
9789080964938
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
110

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99