De edele opdracht (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Julia Quinn

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De inspiratiebron voor de #1 Netflix-hit Bridgerton‘Het antwoord op Downton Abbey, maar vele malen kleuriger en ondeugender.’ De TelegraafLonden, 1825. Rijkdom, lust en verraad zijn aan de orde van de dag in negentiende-eeuws Engeland. En de familie Bridgerton staat altijd vooraan.Hyacinth Bridgerton is zonder twijfel uniek. Waanzinnig slim, schaamteloos gevat en – volgens Gareth St.-Clair – alleen in kleine doses te verdragen. Toch is Gareth elke keer als ze elkaar ontmoeten weer gefascineerd. En dat is niet zijn enige probleem. Zijn vader is van plan het St. Clair-fortuin over de balk te smijten en Gareth staat machteloos. Het enige aanknopingspunt dat hij heeft is een oud dagboek, maar dat is geschreven in het Italiaans en daarmee volkomen abracadabra voor hem. Gareth vraagt Hyacinth hulp. Samen duiken ze in de mysterieuze tekst, maar wat als de antwoorden niet in het dagboek te vinden zijn, maar tegenover hen aan tafel? De pers over de Familie Bridgerton serie:‘Bridgerton is uitstekend binge-materiaal gebaseerd de populaire historische romans van Julia Quinn.’ de Volkskrant‘Razend populaire kasteelromans.’ **** NRC ‘Je moet de Bridgerton boeken van Julia Quinn gewoon lezen.’ Trouw‘Julia Quinn is de moderne Jane Austen.’ Seattle Woman

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julia Quinn
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402317015
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2021
Bestandsgrootte
1033830 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275

Beschrijving

De inspiratiebron voor de #1 Netflix-hit Bridgerton

‘Het antwoord op Downton Abbey, maar vele malen kleuriger en ondeugender.’ De Telegraaf

Londen, 1825. Rijkdom, lust en verraad zijn aan de orde van de dag in negentiende-eeuws Engeland. En de familie Bridgerton staat altijd vooraan.

Hyacinth Bridgerton is zonder twijfel uniek. Waanzinnig slim, schaamteloos gevat en – volgens Gareth St.-Clair – alleen in kleine doses te verdragen. Toch is Gareth elke keer als ze elkaar ontmoeten weer gefascineerd. En dat is niet zijn enige probleem. Zijn vader is van plan het St. Clair-fortuin over de balk te smijten en Gareth staat machteloos. Het enige aanknopingspunt dat hij heeft is een oud dagboek, maar dat is geschreven in het Italiaans en daarmee volkomen abracadabra voor hem.

Gareth vraagt Hyacinth hulp. Samen duiken ze in de mysterieuze tekst, maar wat als de antwoorden niet in het dagboek te vinden zijn, maar tegenover hen aan tafel?


De pers over de Familie Bridgerton serie:

‘Bridgerton is uitstekend binge-materiaal gebaseerd de populaire historische romans van Julia Quinn.’ de Volkskrant

‘Razend populaire kasteelromans.’ **** NRC

‘Je moet de Bridgerton boeken van Julia Quinn gewoon lezen.’ Trouw

‘Julia Quinn is de moderne Jane Austen.’ Seattle Woman

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julia Quinn
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402317015
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2021
Bestandsgrootte
1033830 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99