De drie wetten van prestatie

herschrijf de toekomst van jezelf en je organisatie

Prijs € 23,99

Uitverkocht

Steve Zaffron, Dave Logan

Paperback | Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is geen gewoon managementboek over veranderen, maar een boek waardoor de prestaties van individuen en organisaties zichtbaar verbeteren. Het leidt tot resultaten. Zaffron en Logan laten zien hoe een manager passie bij mensen kan ontketenen. De auteurs ontwikkelden hun filosofie na langdurig en diepgravend onderzoek en leiden de lezer met vele praktijkvoorbeelden door de drie wetten. Ze klinken simpel, maar de doorbraak bereik je pas als je ze echt doorleeft en doorwerkt.1. Hoe een mens presteert hangt samen met hoe hij een situatie interpreteert. Wie begrijpt dat mensen verschillend reageren op situaties kan die kennis gebruiken in zijn feedback op anderen. Een leider zou zijn medewerkers moeten helpen zich weer meester te maken van hun situatie en zich medeauteur van de toekomst te voelen.2. Hoe een mens een situatie interpreteert wordt uitgedrukt in taal. Leiders luisteren naar anderen en managen de communicatie. Iedereen moet ruimte krijgen om zijn wensen en klachten te uiten en daarmee een helderder beeld van zijn mogelijkheden te krijgen.3. Wie zijn taal toekomstgericht maakt, verandert de manier waarop hij de situatie interpreteert. Taal heeft de kracht om te inspireren en een nieuwe werkelijkheid vorm te geven. Leiders moeten anderen inspireren om gezamenlijk de toekomst te creëren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steve Zaffron, Dave Logan
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047002406
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Beschrijving

Dit is geen gewoon managementboek over veranderen, maar een boek waardoor de prestaties van individuen en organisaties zichtbaar verbeteren. Het leidt tot resultaten. Zaffron en Logan laten zien hoe een manager passie bij mensen kan ontketenen. De auteurs ontwikkelden hun filosofie na langdurig en diepgravend onderzoek en leiden de lezer met vele praktijkvoorbeelden door de drie wetten. Ze klinken simpel, maar de doorbraak bereik je pas als je ze echt doorleeft en doorwerkt.

1. Hoe een mens presteert hangt samen met hoe hij een situatie interpreteert. Wie begrijpt dat mensen verschillend reageren op situaties kan die kennis gebruiken in zijn feedback op anderen. Een leider zou zijn medewerkers moeten helpen zich weer meester te maken van hun situatie en zich medeauteur van de toekomst te voelen.
2. Hoe een mens een situatie interpreteert wordt uitgedrukt in taal. Leiders luisteren naar anderen en managen de communicatie. Iedereen moet ruimte krijgen om zijn wensen en klachten te uiten en daarmee een helderder beeld van zijn mogelijkheden te krijgen.
3. Wie zijn taal toekomstgericht maakt, verandert de manier waarop hij de situatie interpreteert. Taal heeft de kracht om te inspireren en een nieuwe werkelijkheid vorm te geven. Leiders moeten anderen inspireren om gezamenlijk de toekomst te creëren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steve Zaffron, Dave Logan
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047002406
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99