De coachmethode

Praat minder, vraag meer en verander voorgoed je manier van leidinggeven

Prijs € 20,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Michael Bungay Stanier

Paperback | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na het lezen van dit boek wordt coachend leidinggeven een tweede natuur, een dagelijkse gewoonte die ervoor zorgt dat managers en hun teams minder hard hoeven te werken en toch betere resultaten boeken. Michael Bungay Stanier trainde meer dan 10.000 drukke managers over de hele wereld in praktische coachingsvaardigheden. Gebaseerd op die jarenlange ervaring ontdekte hij hoe je het ware potentieel in mensen kunt ontsluiten, door minder te zeggen en meer te vragen. Michael verpakte zijn kennis in zeven kernachtige coachvragen die écht impact hebben. Dankzij deze vragen kom je direct ter zake, dwaal je niet af, bespaar je jezelf en anderen zeeën van tijd, bereik je de kern van elk probleem en zorg je dat een leermoment beklijft. Dit boek is vlot en met humor geschreven en verfrissend anders dan de meeste andere managementboeken. Michael combineert vakkennis met onderzoek uit de neuro- en gedragswetenschap en dankzij praktische tips en aanwijzingen kun je zijn advies snel omzetten in een nieuwe gewoonte. Michael Bungay Stanier is de oprichter van Box of Crayons, een bedrijf dat managers en teams helpt om beter te presteren, onder andere door hun befaamde '10-minuten coaching'. Michael is geboren in Australië, studeerde aan Oxford University in Engeland, verhuisde naar Boston in de VS en woont nu in Toronto in Canada. Zijn artikelen verschenen in uiteenlopende media, waaronder Business Insider, Fast Company, Forbes, The Globe & Mail en The Huffington Post. Michael werd door Global Gurus uitgeroepen tot de nummer 3 coachingsgoeroe ter wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Bungay Stanier
Uitgever
Nubiz
ISBN
9789492790125
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Na het lezen van dit boek wordt coachend leidinggeven een tweede natuur, een dagelijkse gewoonte die ervoor zorgt dat managers en hun teams minder hard hoeven te werken en toch betere resultaten boeken.

Michael Bungay Stanier trainde meer dan 10.000 drukke managers over de hele wereld in praktische coachingsvaardigheden. Gebaseerd op die jarenlange ervaring ontdekte hij hoe je het ware potentieel in mensen kunt ontsluiten, door minder te zeggen en meer te vragen. Michael verpakte zijn kennis in zeven kernachtige coachvragen die écht impact hebben. Dankzij deze vragen kom je direct ter zake, dwaal je niet af, bespaar je jezelf en anderen zeeën van tijd, bereik je de kern van elk probleem en zorg je dat een leermoment beklijft.

Dit boek is vlot en met humor geschreven en verfrissend anders dan de meeste andere managementboeken. Michael combineert vakkennis met onderzoek uit de neuro- en gedragswetenschap en dankzij praktische tips en aanwijzingen kun je zijn advies snel omzetten in een nieuwe gewoonte.

Michael Bungay Stanier is de oprichter van Box of Crayons, een bedrijf dat managers en teams helpt om beter te presteren, onder andere door hun befaamde '10-minuten coaching'. Michael is geboren in Australië, studeerde aan Oxford University in Engeland, verhuisde naar Boston in de VS en woont nu in Toronto in Canada. Zijn artikelen verschenen in uiteenlopende media, waaronder Business Insider, Fast Company, Forbes, The Globe & Mail en The Huffington Post. Michael werd door Global Gurus uitgeroepen tot de nummer 3 coachingsgoeroe ter wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Bungay Stanier
Uitgever
Nubiz
ISBN
9789492790125
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99