De Cicero trilogie

Imperium ; Lustrum ; Dictator

Prijs € 25,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Robert Harris

Paperback | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

HET MONUMENTALE DRIELUIK OVER MARCUS TULLIUS CICERO NU VERZAMELD IN ÉÉN BAND IMPERIUM Op zijn eenentwintigste heeft Marcus Tullius Cicero slechts één levensdoel: de heerschappij over de Romeinse staat: imperium. In deze adembenemende literaire thriller beschrijft Robert Harris hoe Cicero uitgroeit tot de meest briljante en welbespraakte advocaat uit de geschiedenis, die zich met zijn gevreesde, bijtende humor en gedreven door een verpletterende ambitie een weg vecht naar het absolute machtscentrum van Rome. LUSTRUM Het is 63 voor Christus, het jaar waarin Cicero consul wordt en toetreedt tot het centrum van de Romeinse macht. Maar hij heeft met zijn rechtlijnigheid en zijn genadeloze retoriek machtige vijanden gemaakt. Dan geeft de Tiber het dode lichaam prijs van een ritueel geofferd kind, waardoor een web van verdorvenheid en corruptie aan de dag treedt. Cicero neemt het heft in handen en gaat op onderzoek uit. DICTATOR Cicero leeft in ballingschap, ver van Rome. Hij is een gebroken man en heeft al zijn invloed verloren. Maar zoals hij zelf zegt: ‘Zolang er leven is, is er hoop.’ Zijn steun aan zijn politieke rivaal Caesar zorgt ervoor dat hij Italië weer in mag. Cicero vecht zich een weg terug naar de macht om nog eenmaal de belangrijkste speler in de Romeinse politieke wereld te zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Harris
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403189604
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1000

Beschrijving

HET MONUMENTALE DRIELUIK OVER MARCUS TULLIUS CICERO NU VERZAMELD IN ÉÉN BAND

IMPERIUM

Op zijn eenentwintigste heeft Marcus Tullius Cicero slechts één levensdoel: de heerschappij over de Romeinse staat: imperium. In deze adembenemende literaire thriller beschrijft Robert Harris hoe Cicero uitgroeit tot de meest briljante en welbespraakte advocaat uit de geschiedenis, die zich met zijn gevreesde, bijtende humor en gedreven door een verpletterende ambitie een weg vecht naar het absolute machtscentrum van Rome.

LUSTRUM

Het is 63 voor Christus, het jaar waarin Cicero consul wordt en toetreedt tot het centrum van de Romeinse macht. Maar hij heeft met zijn rechtlijnigheid en zijn genadeloze retoriek machtige vijanden gemaakt. Dan geeft de Tiber het dode lichaam prijs van een ritueel geofferd kind, waardoor een web van verdorvenheid en corruptie aan de dag treedt. Cicero neemt het heft in handen en gaat op onderzoek uit. DICTATOR

Cicero leeft in ballingschap, ver van Rome. Hij is een gebroken man en heeft al zijn invloed verloren. Maar zoals hij zelf zegt: ‘Zolang er leven is, is er hoop.’ Zijn steun aan zijn politieke rivaal Caesar zorgt ervoor dat hij Italië weer in mag. Cicero vecht zich een weg terug naar de macht om nog eenmaal de belangrijkste speler in de Romeinse politieke wereld te zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Harris
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403189604
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1000

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99