De brug bouwen terwijl je erover loopt

een gids voor leidinggeven bij verandering

Prijs € 52,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

R.E. Quinn

Paperback | Januari 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Robert Quinns bestseller Diepgaande verandering maakte duidelijk dat iedereen een leider van veranderingen kan worden, maar dat daarvoor een transformatie van het 'zelf' nodig is. Het boek sprak duizenden lezers aan en velen vertelden Quinn hoe dit boek hen op het pad naar diepgaande verandering had gezet. De brug bouwen terwijl je erover loopt vertelt de persoonlijke verhalen van mensen die zich hebben overgegeven aan diepgaande verandering. Quinn kreeg daaruit de inspiratie om zijn concept een stap verder door te voeren en een nieuw leiderschapsmodel te creëren: de fundamentele toestand van leiderschap. De ontdekking van deze transformerende toestand vormt het hart van dit boek. Quinn laat zien hoe iedereen de fundamentele toestand van leiderschap kan bereiken door de acht praktijken toe te passen rond het thema toenemende integriteit: reflectieve actie, authentieke betrokkenheid, waarderend onderzoek, geaarde visie, buigzaam vertrouwen, afstandelijke onderlinge afhankelijkheid, verantwoordelijke vrijheid en onverzettelijke liefde. Om een leider te kunnen worden is betrokkenheid nodig in het proces van diepgaande verandering in jezelf, waardoor anderen worden uitgenodigd hetzelfde te doen. Zodra dit proces in gang is gezet, beginnen we elkaar werkelijk te transformeren en worden we het soort leiders dat we willen zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R.E. Quinn
Uitgever
Academic service
ISBN
9789052614847
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2004
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Beschrijving

Robert Quinns bestseller Diepgaande verandering maakte duidelijk dat iedereen een leider van veranderingen kan worden, maar dat daarvoor een transformatie van het 'zelf' nodig is. Het boek sprak duizenden lezers aan en velen vertelden Quinn hoe dit boek hen op het pad naar diepgaande verandering had gezet.

De brug bouwen terwijl je erover loopt vertelt de persoonlijke verhalen van mensen die zich hebben overgegeven aan diepgaande verandering. Quinn kreeg daaruit de inspiratie om zijn concept een stap verder door te voeren en een nieuw leiderschapsmodel te creëren: de fundamentele toestand van leiderschap. De ontdekking van deze transformerende toestand vormt het hart van dit boek. Quinn laat zien hoe iedereen de fundamentele toestand van leiderschap kan bereiken door de acht praktijken toe te passen rond het thema toenemende integriteit: reflectieve actie, authentieke betrokkenheid, waarderend onderzoek, geaarde visie, buigzaam vertrouwen, afstandelijke onderlinge afhankelijkheid, verantwoordelijke vrijheid en onverzettelijke liefde.

Om een leider te kunnen worden is betrokkenheid nodig in het proces van diepgaande verandering in jezelf, waardoor anderen worden uitgenodigd hetzelfde te doen. Zodra dit proces in gang is gezet, beginnen we elkaar werkelijk te transformeren en worden we het soort leiders dat we willen zijn.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R.E. Quinn
Uitgever
Academic service
ISBN
9789052614847
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2004
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99