De Bronnen van het Kwaad (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Markus Heitz

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kort voor zijn dood voorspelt een monnik dat de Donkere Tijd zal wederkeren en het vasteland van Ulldart met chaos en rampspoed zal treffen. De herinnering aan de eerste Donkere Tijd, die zich vierhonderd jaar geleden voltrok, is nog lang niet vergeten. Toen sloot een naar macht hongerende heerser een verbond met Tzulan, de geest van het kwade, en riep zodoende oorlog, duisternis en ellende af over de hele wereld. Om de dood van Lodrik te wreken, grijpen zijn onderdanen naar de wapens. Niemand vermoedt echter dat de heerser van Tarpol door zijn op macht beluste kinderen werd geofferd. Intussen maakt de jeugdige Loran zich op om samen met zijn bondgenoten tegen de horden van de Boze op te trekken. Govan, daarentegen, spant zich tot het uiterste in om de profetie van de Donkere Tijd uit te laten komen en Ulldart voorgoed aan het kwaad over te leveren. Zal de voorspelling van de monnik dan toch werkelijkheid worden? Markus Heitz is onbetwist de populairste Europese fantasy-auteur van deze tijd. Van zijn boeken – onder meer De Dwergen – werden in Europa meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024568093
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
1891504 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
556

Beschrijving

Kort voor zijn dood voorspelt een monnik dat de Donkere Tijd zal wederkeren en het vasteland van Ulldart met chaos en rampspoed zal treffen. De herinnering aan de eerste Donkere Tijd, die zich vierhonderd jaar geleden voltrok, is nog lang niet vergeten. Toen sloot een naar macht hongerende heerser een verbond met Tzulan, de geest van het kwade, en riep zodoende oorlog, duisternis en ellende af over de hele wereld.

Om de dood van Lodrik te wreken, grijpen zijn onderdanen naar de wapens. Niemand vermoedt echter dat de heerser van Tarpol door zijn op macht beluste kinderen werd geofferd. Intussen maakt de jeugdige Loran zich op om samen met zijn bondgenoten tegen de horden van de Boze op te trekken. Govan, daarentegen, spant zich tot het uiterste in om de profetie van de Donkere Tijd uit te laten komen en Ulldart voorgoed aan het kwaad over te leveren. Zal de voorspelling van de monnik dan toch werkelijkheid worden?

Markus Heitz is onbetwist de populairste Europese fantasy-auteur van deze tijd. Van zijn boeken – onder meer De Dwergen – werden in Europa meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024568093
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
1891504 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
556

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99