De Broncode MP3 luisterboek

het ware verhaal van een wereldschokkende uitvinding

Prijs € 7,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

E. Smit

Luisterboek | September 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De broncode is een reconstructie van het onwaarschijnlijke, maar waargebeurde verhaal van de Nederlandse televisiereparateur Jan Sloot die erin slaagde een wereldschokkende coderingstechnolotie te ontwikkelen.In maart 1999 raakte de kroonprins van Philips, Roel Pieper, geïntrigeerd door de ontdekking van Jan Sloot. Hij nam de uitvinding mee naar het hart van Silicon Valley om er geldschieters voor te vinden. Binnen enkele jaren zou de revolutionaire technologie honderden miljarden dollars waard zijn, daar waren de grote namen uit het internationale bedrijfsleven, Pieper voorop, van overtuigd. Maar de euforie werd ruw verstoord. Geheel onverwacht overleed Jan Sloot. De broncode van zijn uitvinding nam hij mee het graf in.Het mysterie rond Sloot houdt de gemoederen tot op de dag van vandaag bezig. De broncode, het intrigerende boek van Eric Smit (1967), biedt een schat aan bizarre en onthullende details die de luisteraars en betrokkenen uit het (inter)nationale bedrijfsleven nog lang zullen heugen.Extra: Naar aanleiding van deze affaire en het boek van Eric Smit zijn er twee afleveringen van KRO Netwerk gewijd aan dit bizarre verhaal. Deze afleveringen, waarin het verhaal van De broncode wordt gereconstrueerd, zijn op een bonus DVD bijgevoegd bij dit luisterboek.1 MP3 disk , luisterduur ca.10 uur Bonus DVD

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Smit
Uitgever
Spraak-makend
ISBN
9789087540081
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De broncode is een reconstructie van het onwaarschijnlijke, maar waargebeurde verhaal van de Nederlandse televisiereparateur Jan Sloot die erin slaagde een wereldschokkende coderingstechnolotie te ontwikkelen.
In maart 1999 raakte de kroonprins van Philips, Roel Pieper, geïntrigeerd door de ontdekking van Jan Sloot. Hij nam de uitvinding mee naar het hart van Silicon Valley om er geldschieters voor te vinden. Binnen enkele jaren zou de revolutionaire technologie honderden miljarden dollars waard zijn, daar waren de grote namen uit het internationale bedrijfsleven, Pieper voorop, van overtuigd. Maar de euforie werd ruw verstoord. Geheel onverwacht overleed Jan Sloot. De broncode van zijn uitvinding nam hij mee het graf in.
Het mysterie rond Sloot houdt de gemoederen tot op de dag van vandaag bezig. De broncode, het intrigerende boek van Eric Smit (1967), biedt een schat aan bizarre en onthullende details die de luisteraars en betrokkenen uit het (inter)nationale bedrijfsleven nog lang zullen heugen.

Extra: Naar aanleiding van deze affaire en het boek van Eric Smit zijn er twee afleveringen van KRO Netwerk gewijd aan dit bizarre verhaal. Deze afleveringen, waarin het verhaal van De broncode wordt gereconstrueerd, zijn op een bonus DVD bijgevoegd bij dit luisterboek.

1 MP3 disk , luisterduur ca.10 uur
Bonus DVD

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Smit
Uitgever
Spraak-makend
ISBN
9789087540081
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99