De boerderij

Prijs € 1,99
Download direct dit luisterboek

MP3 | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toby & Pepper maken vriendjes met alle dieren op de boerderij. Bax heeft trek in een vers eitje, lukt het Toby & Pepper om er eentje te vinden? Kinderen leren de Engelse benaming voor vele woordjes en korte zinnen. Leeftijd: 4+

Volledige beschrijving

Specificaties

Voorgelezen door
StoryZoo
Uitgever
StoryZoo
ISBN
9789492966001
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
13 MB
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Toby & Pepper maken vriendjes met alle dieren op de boerderij. Bax heeft trek in een vers eitje, lukt het Toby & Pepper om er eentje te vinden?

StoryZoo: Feel-good animatieserie met een educatieve grondslag die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' komen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Zij beleven telkens weer een nieuw avontuur. Omdat Pepper alleen maar Engels spreekt, leren zowel Toby als de kinderen thuis de Engelse benaming voor vele woordjes en korte zinnen.

Animatieserie. Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer beleven telkens weer een nieuw avontuur. Pepper spreekt alleen maar Engels, waardoor de kinderen thuis op een speelse manier Engelse woordjes leren.

TOBY is een ondeugend aapje van bijna 4 jaar. Hij is nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit. Onbevangen als hij is, ziet hij de wereld als één grote speeltuin. Overmoedig slingert hij van het een naar ander en zoekt daarbij steeds naar zijn grenzen. Soms gaat hij er overheen. Maar dan zijn er Beer Bax of zijn vriendinnetje Pepper die hem weer terugroepen tot de werkelijkheid. Dat Pepper Engels spreekt valt hem niet eens op. Zo praat ze nu eenmaal en hij begrijpt haar altijd.

PEPPER is 5 jaar, een vrolijk, eigenwijs Engels papegaaienmeisje dat veel giechelt en zichzelf best mooi vindt. Ze is verstandig en lief maar ook bazig, en ondanks dat ze bluft, is ze soms bang. ‘Prrr!’, roept ze vaak. Dat is papagaaientaal. En verder spreekt ze dus Engels en kan ze zingen als een operazangeres. Pepper kibbelt veel met Toby, maar als het erop aankomt zijn ze dikke vrienden.

BEER BAX is een trage goedzak. Hij houdt van slapen, veel slapen. Maar hij is ook gul en houdt van knuffelen. Bax is als een speelse vader voor Toby en Pepper. Iedere dag leest hij hen voor en laat hij hen allerlei spannende avonturen beleven. Hij zorgt ervoor dat Toby en Pepper niets kan overkomen. Soms gaat hij zelfs mee op avontuur. Als Toby en Pepper weer van alles hebben beleefd, nemen ze vaak iets moois of iets lekkers voor Bax mee. Daar kan hij toch zo van genieten!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Voorgelezen door
StoryZoo
Uitgever
StoryZoo
ISBN
9789492966001
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99