De boekhandel van Teheran (e-Book)

€ 9,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marjan Kamali

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De boekhandel van Teheran van Marjan Kamali is een krachtig liefdesverhaal over verlies, troost en de speling van het lot. Romeo & Julia in Teheran van de jaren vijftig. Voor de lezers van De bijenhouder van Aleppo en De vliegeraar. Teheran, 1953. Roya brengt de uren na school graag door in de boekhandel van meneer Fakhri, die vol staat met boeken, pennen, inktpotjes en schrijfpapier. De kasten met literatuur en poëzie oefenen de grootste aantrekkingskracht op haar uit. Wanneer Roya op een dag een andere jonge klant ziet, Bahman, is het liefde op het eerste gezicht. Roya heeft met Bahman afgesproken op een plein, om samen naar een huwelijksloket te gaan, maar op de bewuste dag wordt er een coup gepleegd die Iran voor altijd zal veranderen. In de chaos komt Bahman niet opdagen. Wekenlang zoekt Roya hem, maar het mag niet baten. Tot bijna veertig jaar later, wanneer Roya door een speling van het lot eindelijk de kans krijgt om Bahman de vragen te stellen die haar al die tijd achtervolgd hebben. 'The Notebook, maar dan beter.' - Cosmopolitan ‘Een ontroerende roman over verloren liefde.’ – The Wall Street Journal ‘Beeldend geschreven, afgrijselijk goed en prachtig. Deze roman gaat over de kracht van liefde en de manieren waarop het lot mensen van eklaar kan scheiden, en weer bij elkaar brengt. Mijn hart brak.’ – Whitney Scharer, auteur van Het gouden uur

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marjan Kamali
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026350580
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
4189825 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De boekhandel van Teheran van Marjan Kamali is een krachtig liefdesverhaal over verlies, troost en de speling van het lot. Romeo & Julia in Teheran van de jaren vijftig. Voor de lezers van De bijenhouder van Aleppo en De vliegeraar.

Teheran, 1953. Roya brengt de uren na school graag door in de boekhandel van meneer Fakhri, die vol staat met boeken, pennen, inktpotjes en schrijfpapier. De kasten met literatuur en poëzie oefenen de grootste aantrekkingskracht op haar uit. Wanneer Roya op een dag een andere jonge klant ziet, Bahman, is het liefde op het eerste gezicht.

Roya heeft met Bahman afgesproken op een plein, om samen naar een huwelijksloket te gaan, maar op de bewuste dag wordt er een coup gepleegd die Iran voor altijd zal veranderen. In de chaos komt Bahman niet opdagen. Wekenlang zoekt Roya hem, maar het mag niet baten.

Tot bijna veertig jaar later, wanneer Roya door een speling van het lot eindelijk de kans krijgt om Bahman de vragen te stellen die haar al die tijd achtervolgd hebben.

'The Notebook, maar dan beter.' - Cosmopolitan

‘Een ontroerende roman over verloren liefde.’ – The Wall Street Journal

‘Beeldend geschreven, afgrijselijk goed en prachtig. Deze roman gaat over de kracht van liefde en de manieren waarop het lot mensen van eklaar kan scheiden, en weer bij elkaar brengt. Mijn hart brak.’ – Whitney Scharer, auteur van Het gouden uur

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marjan Kamali
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026350580
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
4189825 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99