De betere grijze scheiding

Prijs € 16,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Wills Langedijk, Rik Smit

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor een snel groeiend aantal 50-plussers is, gewild of niet, 'de koek op' of 'het boek uit.' Voor sommigen is dat na een jarenlange relatie, voor anderen is het de tweede of derde scheiding. Je gaat alleen verder, met meer verleden dan toekomst. De gevolgen van een grijze scheiding zijn wezenlijk anders dan wanneer je jong(er)bent, en vraagt een andere aanpak.Wills Langedijk en Rik Smit krijgen dagelijks en in het heetst van de strijd scheidings- en verwerkingsperikelen voorgeschoteld. Doe je voordeel met hun inzichten, ervaringen en praktische adviezen. Zowel over het 'rouwproces' als over de juridische en financiële aspecten. Wie krijgt wat, waar ga ik wonen en waar ga ik van leven? Hoe behouden we het respect van de kinderen en de kleinkinderen? Maar ook - en niet op de laatste plaats - de belangrijke vraag: ga ik het redden? Of beter nog: gaan we het allebei redden?Dat hangt ervan af, zou ons eerlijke antwoord zijn.Toegankelijk. Herkenbaar. Harde feiten en nuttige ervaringen van en voor mensen die na hun 50ste uit elkaar gaan en voor grote veranderingen staan. Voor en vanuit de praktijk geschreven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wills Langedijk, Rik Smit
Uitgever
SWP, Uitgeverij B.V.
ISBN
9789088506888
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Voor een snel groeiend aantal 50-plussers is, gewild of niet, 'de koek op' of 'het boek uit.' Voor sommigen is dat na een jarenlange relatie, voor anderen is het de tweede of derde scheiding. Je gaat alleen verder, met meer verleden dan toekomst. De gevolgen van een grijze scheiding zijn wezenlijk anders dan wanneer je jong(er)bent, en vraagt een andere aanpak.

Wills Langedijk en Rik Smit krijgen dagelijks en in het heetst van de strijd scheidings- en verwerkingsperikelen voorgeschoteld. Doe je voordeel met hun inzichten, ervaringen en praktische adviezen. Zowel over het 'rouwproces' als over de juridische en financiële aspecten. Wie krijgt wat, waar ga ik wonen en waar ga ik van leven? Hoe behouden we het respect van de kinderen en de kleinkinderen? Maar ook - en niet op de laatste plaats - de belangrijke vraag: ga ik het redden? Of beter nog: gaan we het allebei redden?

Dat hangt ervan af, zou ons eerlijke antwoord zijn.

Toegankelijk. Herkenbaar. Harde feiten en nuttige ervaringen van en voor mensen die na hun 50ste uit elkaar gaan en voor grote veranderingen staan. Voor en vanuit de praktijk geschreven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wills Langedijk, Rik Smit
Uitgever
SWP, Uitgeverij B.V.
ISBN
9789088506888
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99