De Beproeving (POD)

Prijs € 41,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Stephen King

Paperback | December 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De beproeving is een van Stephen Kings beroemdste romans en wordt tot een van de hoogtepunten binnen zijn oeuvre gerekend. Stephen Kings apocalyptische visie op een wereld getroffen door een grote plaag en verstrikt in een strijd tussen goed en kwaad is nog altijd even meeslepend – en angstaanjagend plausibel – als toen het boek voor het eerst werd gepubliceerd. Een patiënt ontsnapt uit een biologische testfaciliteit, niet wetende dat hij een gemuteerde stam van een dodelijke supergriep bij zich draagt. De ziekte vernietigt vrijwel de gehele beschaving op aarde. Steden liggen bezaaid met rottende lijken. Overal hangt een oorverdovende stilte. Een handjevol overlevenden blijft verbijsterd achter en moet op zoek naar een nieuwe leider. Er dienen zich twee kandidaten aan: Moeder Abagail, de goedgezinde 108-jarige vrouw die aandringt op het stichten van een vreedzame gemeenschap. En Randall Flagg, de duistere man, die geniet van chaos en geweld. Terwijl de duistere man en de vreedzame vrouw hun krachten verzamelen, moeten de overlevenden tussen hen kiezen – en daarmee ook het lot van de complete mensheid bepalen. De beproeving verscheen op tv als The Stand, met o.a. Alexander Skarsgård en Whoopi Goldberg in de hoofdrollen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephen King
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021027791
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2020
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1224

Beschrijving

De beproeving is een van Stephen Kings beroemdste romans en wordt tot een van de hoogtepunten binnen zijn oeuvre gerekend.

Stephen Kings apocalyptische visie op een wereld getroffen door een grote plaag en verstrikt in een strijd tussen goed en kwaad is nog altijd even meeslepend – en angstaanjagend plausibel – als toen het boek voor het eerst werd gepubliceerd.

Een patiënt ontsnapt uit een biologische testfaciliteit, niet wetende dat hij een gemuteerde stam van een dodelijke supergriep bij zich draagt. De ziekte vernietigt vrijwel de gehele beschaving op aarde. Steden liggen bezaaid met rottende lijken. Overal hangt een oorverdovende stilte.

Een handjevol overlevenden blijft verbijsterd achter en moet op zoek naar een nieuwe leider. Er dienen zich twee kandidaten aan: Moeder Abagail, de goedgezinde 108-jarige vrouw die aandringt op het stichten van een vreedzame gemeenschap. En Randall Flagg, de duistere man, die geniet van chaos en geweld.

Terwijl de duistere man en de vreedzame vrouw hun krachten verzamelen, moeten de overlevenden tussen hen kiezen – en daarmee ook het lot van de complete mensheid bepalen.

De beproeving verscheen op tv als The Stand, met o.a. Alexander Skarsgård en Whoopi Goldberg in de hoofdrollen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephen King
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021027791
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2020
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99