De Amsterdame

Levenswijsheden, ongeschreven regels en aangepaste wetten

Prijs € 21,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Lisa Maschhaupt, Mirjam Deen

Hardback | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waarom zou je een Parisienne willen zijn als je het leven tegemoet kunt gaan als een Amsterdame? En daarvoor hoef je echt niet in onze hoofdstad te wonen, in iedere vrouw schuilt een Amsterdame. Dit boek is de levensstijlgids voor alle vrouwen die met charme maar vooral ook veel lol door het leven willen gaan. Op Nikes in plaats van stiletto's en met bitterballen in plaats van crudité. Na het succes van How To Be A Parisian vonden kunstcurator Mirjam Deen en taxidermist Lisa Maschhaupt dat het hoog tijd werd voor een boek over de Amsterdame, een nu nog onbekende term in de Dikke van Dale. Een Amsterdame heeft klasse, maar wel op Nikes. Ze heeft stijl zonder angstvallig aan etiquette vast te houden. Ordinair is geen vies woord. Sla wel. De Amsterdame is een boek vol levenswijsheden, ongeschreven regels en aangepaste wetten. Aan bod komen onder andere haar lievelingsrecepten, liefdeslessen, leefstijl en de inhoud van haar (koel)kast. Lisa Maschhaupt (1986, Deventer) is kapper, taxidermist en medeoprichter van de sieradenlijn Golden Noodle. Mirjam Deen (1983, Bijlmer) is kunstprogrammeur en curator en was onder andere verantwoordelijk voor de kunst op Mysteryland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lisa Maschhaupt, Mirjam Deen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000363445
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Waarom zou je een Parisienne willen zijn als je het leven tegemoet kunt gaan als een Amsterdame? En daarvoor hoef je echt niet in onze hoofdstad te wonen, in iedere vrouw schuilt een Amsterdame.

Dit boek is de levensstijlgids voor alle vrouwen die met charme maar vooral ook veel lol door het leven willen gaan. Op Nikes in plaats van stiletto's en met bitterballen in plaats van crudité. Na het succes van How To Be A Parisian vonden kunstcurator Mirjam Deen en taxidermist Lisa Maschhaupt dat het hoog tijd werd voor een boek over de Amsterdame, een nu nog onbekende term in de Dikke van Dale. Een Amsterdame heeft klasse, maar wel op Nikes. Ze heeft stijl zonder angstvallig aan etiquette vast te houden. Ordinair is geen vies woord. Sla wel. De Amsterdame is een boek vol levenswijsheden, ongeschreven regels en aangepaste wetten. Aan bod komen onder andere haar lievelingsrecepten, liefdeslessen, leefstijl en de inhoud van haar (koel)kast.

Lisa Maschhaupt (1986, Deventer) is kapper, taxidermist en medeoprichter van de sieradenlijn Golden Noodle.

Mirjam Deen (1983, Bijlmer) is kunstprogrammeur en curator en was onder andere verantwoordelijk voor de kunst op Mysteryland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lisa Maschhaupt, Mirjam Deen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000363445
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99