Dé 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben (e-Book)

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Marcus Polman

EPUB met digitaal watermerk | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Dé 100 ultieme klassiekers voor iedereenHoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aardappelpuree zoals-ie-écht-hoort? De redactie van het onlinefoodmagazine FavorFlav.com ging op onderzoek uit en stelde de lijst samen van '100 beste gerechten die je gegeten moet hebben'. Klassiekers die eigenlijk iedereen zou moeten kunnen maken. Met beroemde gerechten vanuit de hele wereld. Op basis van degelijke research en en uitvoerig getest in de eigen redactiekeuken.Boordevol praktische tips bij elk recept. Wat zijn de do's & don'ts van de ultieme pasta carbonara? Wat is de beste manier om een ei te pocheren voor je Eggs Benedict? Wat zijn de valkuilen bij het bereiden van zoiets ogenschijnlijk eenvoudigs als gebakken aardappelen of een hamburger? Geschikt voor de geoefende thuiskok die zijn keuken-skills wil perfectioneren als ook voor de meer onervaren keukenprins(es).Hét boek dat alle andere kookboeken (eigenlijk!) overbodig maakt.· Recepten van 100 ultieme klassiekers· Met duidelijke tips & trics· Voor de ervaren én minder ervaren thuiskok· Van de redactie van FavorFlav.com

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcus Polman
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048843985
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
96640320 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
449

Beschrijving

Dé 100 ultieme klassiekers voor iedereen

Hoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aardappelpuree zoals-ie-écht-hoort? De redactie van het onlinefoodmagazine FavorFlav.com ging op onderzoek uit en stelde de lijst samen van '100 beste gerechten die je gegeten moet hebben'. Klassiekers die eigenlijk iedereen zou moeten kunnen maken. Met beroemde gerechten vanuit de hele wereld. Op basis van degelijke research en en uitvoerig getest in de eigen redactiekeuken.

Boordevol praktische tips bij elk recept. Wat zijn de do's & don'ts van de ultieme pasta carbonara? Wat is de beste manier om een ei te pocheren voor je Eggs Benedict? Wat zijn de valkuilen bij het bereiden van zoiets ogenschijnlijk eenvoudigs als gebakken aardappelen of een hamburger? Geschikt voor de geoefende thuiskok die zijn keuken-skills wil perfectioneren als ook voor de meer onervaren keukenprins(es).

Hét boek dat alle andere kookboeken (eigenlijk!) overbodig maakt.

· Recepten van 100 ultieme klassiekers
· Met duidelijke tips & trics
· Voor de ervaren én minder ervaren thuiskok
· Van de redactie van FavorFlav.com

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcus Polman
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048843985
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
96640320 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
449

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99