De 10 principes van leanteamcoaching

zelforganiserend verbeteren in praktijk

Prijs € 37,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Aty Boers, Marijke Lingsma

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Of we het nu de 'gekantelde', 'verdraaide', 'cyane', 'lerende' of 'agile' organisatie noemen, het komt op hetzelfde neer: de manier waarop organisaties veranderen, wijzigt. De principes van Leanteamcoaching biedt handvatten om de nieuwe verandertrajecten vorm te geven. In de ste eeuw is veranderen niet meer het eenmalig doorlopen van een transitie op weg naar een nieuwe eindsituatie, maar het structureel vergroten van het aanpassingsvermogen. Het onderscheid tussen de harde en de zachte kant van veranderen verdwijnt hierbij. Het gaat om resultaat én om afstemming, om groei in volwassenheid qua samenwerking én om procesvolwassenheid. Niet na elkaar, maar tegelijkertijd en continu. Voor mensen die willen bouwen aan dergelijke organisaties met een groot lerend vermogen vraagt dit om een andere manier van kijken, zodat ze de juiste interventies kunnen gebruiken voor het in gang zetten en houden van dergelijke bewegingen. De principes van Leanteamcoaching biedt heldere denkmodellen en handvatten, gebaseerd op jarenlange ervaring met vernieuwende benaderingen in teamcoaching, procesverbetering en organisatieontwikkeling die samenkomen in leanteamcoaching.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aty Boers, Marijke Lingsma
Uitgever
Boom
ISBN
9789024406678
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

Of we het nu de 'gekantelde', 'verdraaide', 'cyane', 'lerende' of 'agile' organisatie noemen, het komt op hetzelfde neer: de manier waarop organisaties veranderen, wijzigt. De principes van Leanteamcoaching biedt handvatten om de nieuwe verandertrajecten vorm te geven.

In de ste eeuw is veranderen niet meer het eenmalig doorlopen van een transitie op weg naar een nieuwe eindsituatie, maar het structureel vergroten van het aanpassingsvermogen. Het onderscheid tussen de harde en de zachte kant van veranderen verdwijnt hierbij. Het gaat om resultaat én om afstemming, om groei in volwassenheid qua samenwerking én om procesvolwassenheid. Niet na elkaar, maar tegelijkertijd en continu. Voor mensen die willen bouwen aan dergelijke organisaties met een groot lerend vermogen vraagt dit om een andere manier van kijken, zodat ze de juiste interventies kunnen gebruiken voor het in gang zetten en houden van dergelijke bewegingen. De principes van Leanteamcoaching biedt heldere denkmodellen en handvatten, gebaseerd op jarenlange ervaring met vernieuwende benaderingen in teamcoaching, procesverbetering en organisatieontwikkeling die samenkomen in leanteamcoaching.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aty Boers, Marijke Lingsma
Uitgever
Boom
ISBN
9789024406678
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99