DDO

de dag des oordeels, vrijdag 13 juni 2014

Prijs € 17,40

Levertijd: 2-3 werkdagen

F.G.Th Heckler

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op 19 september 2013 raakt de 17-jarige Sharon McKenzy onder mysterieuze omstandigheden bij Stonehenge in verwachting. Vanaf dat ogenblik is de Dag des Oordeels nog maar negen maanden minus zes dagen verwijderd en gaat de zwangere Sharon deze voorbereiden. De wijze waarop het definitieve oordeel wordt geveld is uniek, maar toch tevens ook heel logisch. Er wordt namelijk een race gehouden, met voor de winnaar een zeer bijzondere hoofdprijs.De nuchtere Amerikaanse rechercheur Jane Jennings ontdekt vreemde gebeurtenissen die verband houden met de voorbereidingen van deze dag. Samen met professor James Long gaat ze op onderzoek uit en raakt verwikkeld in een web vol mystiek. Ze volgt Sharon op haar voorbereidingstocht. Jane raakt er uiteindelijk zover betrokken in dat ze tot de groep van acht behoort die wordt vrijgesteld van de race. De hoofdprijs krijgt ze dan niet, maar voor haar is dan wel een belangrijke rol weggelegd. Een rol die we allemaal kennen, maar nooit hebben begrepen hoe die is ontstaan. Alleen zal Jane dan geen Jane meer heten.Oh, ja. Er is ook nog een negende persoon die niet aan de race meedoet. Maar daar is Sharon niet erg blij mee. En dat is zeer zwak uitgedrukt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F.G.Th Heckler
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461934581
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165

Beschrijving

Op 19 september 2013 raakt de 17-jarige Sharon McKenzy onder mysterieuze omstandigheden bij Stonehenge in verwachting. Vanaf dat ogenblik is de Dag des Oordeels nog maar negen maanden minus zes dagen verwijderd en gaat de zwangere Sharon deze voorbereiden.
De wijze waarop het definitieve oordeel wordt geveld is uniek, maar toch tevens ook heel logisch. Er wordt namelijk een race gehouden, met voor de winnaar een zeer bijzondere hoofdprijs.

De nuchtere Amerikaanse rechercheur Jane Jennings ontdekt vreemde gebeurtenissen die verband houden met de voorbereidingen van deze dag. Samen met professor James Long gaat ze op onderzoek uit en raakt verwikkeld in een web vol mystiek.
Ze volgt Sharon op haar voorbereidingstocht. Jane raakt er uiteindelijk zover betrokken in dat ze tot de groep van acht behoort die wordt vrijgesteld van de race. De hoofdprijs krijgt ze dan niet, maar voor haar is dan wel een belangrijke rol weggelegd. Een rol die we allemaal kennen, maar nooit hebben begrepen hoe die is ontstaan. Alleen zal Jane dan geen Jane meer heten.
Oh, ja. Er is ook nog een negende persoon die niet aan de race meedoet. Maar daar is Sharon niet erg blij mee. En dat is zeer zwak uitgedrukt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F.G.Th Heckler
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461934581
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99