Databases

Prijs € 73,50

Niet beschikbaar

David M. Kroenke, David J. Auer

Paperback | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Databases biedt een solide basis voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van databases. Dit boek is al jaren een wereldwijd standaardwerk op het gebied van databases en biedt een volledig en geactualiseerd overzicht van dit onderwerp. Daarnaast geeft het een beknopt overzicht van business intelligence, rapportage en datamining.SQL wordt in een vroeg stadium geïntroduceerd, zo - dat studenten direct query's kunnen uitvoeren en het resultaat zien. Ook worden de drie manieren besproken waarop databases ontstaan: door het integreren van bestaande gegevens, het herontwerpen van een bestaande database en vanuit projecten voor het ontwikkelen van nieuwe informatiesystemen. Hier door kunnen studenten gemakkelijker een denkkader vormen waarbinnen ze zelf aan de slag kunnen. De voorbeelden in het boek maken gebruik van Access en van SQL Server.Databases is geschikt voor studenten aan informaticaopleidingen binnen het hoger onderwijs maar ook voor studenten (technische) bedrijfskunde die tijdens hun loopbaan te maken zullen krijgen met dit onderwerp. Het boek kan eveneens als naslagwerk door professionals worden gebruikt.David M. Kroenke is een van de pioniers op het gebied van database technologie. Hij geeft momenteel les aan de University of Washington. David J. Auer heeft jarenlange ervaring met onderwijs op het gebied van informatiesystemen en -technologie. Hij is momenteel verbonden aan het College of Business and Economics aan de Western Washington University.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David M. Kroenke, David J. Auer
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043019873
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
682

Beschrijving

Databases biedt een solide basis voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van databases. Dit boek is al jaren een wereldwijd standaardwerk op het gebied van databases en biedt een volledig en geactualiseerd overzicht van dit onderwerp. Daarnaast geeft het een beknopt overzicht van business intelligence, rapportage en datamining.

SQL wordt in een vroeg stadium geïntroduceerd, zo - dat studenten direct query's kunnen uitvoeren en het resultaat zien. Ook worden de drie manieren besproken waarop databases ontstaan: door het integreren van bestaande gegevens, het herontwerpen van een bestaande database en vanuit projecten voor het ontwikkelen van nieuwe informatiesystemen. Hier door kunnen studenten gemakkelijker een denkkader vormen waarbinnen ze zelf aan de slag kunnen. De voorbeelden in het boek maken gebruik van Access en van SQL Server.

Databases is geschikt voor studenten aan informaticaopleidingen binnen het hoger onderwijs maar ook voor studenten (technische) bedrijfskunde die tijdens hun loopbaan te maken zullen krijgen met dit onderwerp. Het boek kan eveneens als naslagwerk door professionals worden gebruikt.

David M. Kroenke is een van de pioniers op het gebied van database technologie. Hij geeft momenteel les aan de University of Washington. David J. Auer heeft jarenlange ervaring met onderwijs op het gebied van informatiesystemen en -technologie. Hij is momenteel verbonden aan het College of Business and Economics aan de Western Washington University.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David M. Kroenke, David J. Auer
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043019873
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
682

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99