Darmkanker

het boek voor patiënt, familie en professional

Prijs € 33,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Nederland krijgen ruim 11.000 patiënten per jaar darmkanker en dit aantal neemt jaarlijks toe. Bovendien komt deze ziekte op steeds jongere leeftijd voor. Door het invoeren van een bevolkingsonderzoek, zoals dat ook voor borstkanker en baarmoederhals - kanker bestaat, zullen bij nog meer mensen darmkanker ontdekt worden. Soms zelfs, terwijl er nog helemaal geen klachten zijn. Al met al krijgen steeds meer mensen te maken met darmkanker, bij zichzelf of in hun directe omgeving. Hoe iemand daarop reageert is niet te voorspellen. Wel zullen er altijd veel vragen en emoties opkomen.In dit boek willen wij een overzicht geven van de ziekte darmkanker, de onderzoeken die moeten gebeuren en de mogelijke behandelingen en consequenties van deze ziekte. Omdat bij het stellen van de diagnose en de behandeling veel verschillende zorgverleners betrokken zijn, hebben wij deze professionals zelf aan het woord gelaten over hun rol in het bestrijden van deze ziekte. De patiënt is echter degene die de behandelingen moet ondergaan en kampt met de onzekerheid en vragen die opkomen als de diagnose darmkanker gesteld wordt. Wij zijn verheugd dat wij een aantal mensen die darmkanker hebben en personen in de naaste omgeving bereid hebben gevonden hun ervaringen met ons te delen. Zij speelden een belangrijke rol in de totstandkoming van dit boek. Dit boek is bedoeld als leidraad voor mensen met darmkanker of mensen die er in hun naaste omgeving mee te maken krijgen. Maar ook de zorgverlener die omgaat met patiënten met darmkanker vindt in dit boek veel interessante informatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036809139
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In Nederland krijgen ruim 11.000 patiënten per jaar darmkanker en dit aantal neemt jaarlijks toe. Bovendien komt deze ziekte op steeds jongere leeftijd voor. Door het invoeren van een bevolkingsonderzoek, zoals dat ook voor borstkanker en baarmoederhals - kanker bestaat, zullen bij nog meer mensen darmkanker ontdekt worden. Soms zelfs, terwijl er nog helemaal geen klachten zijn. Al met al krijgen steeds meer mensen te maken met darmkanker, bij zichzelf of in hun directe omgeving. Hoe iemand daarop reageert is niet te voorspellen. Wel zullen er altijd veel vragen en emoties opkomen.

In dit boek willen wij een overzicht geven van de ziekte darmkanker, de onderzoeken die moeten gebeuren en de mogelijke behandelingen en consequenties van deze ziekte. Omdat bij het stellen van de diagnose en de behandeling veel verschillende zorgverleners betrokken zijn, hebben wij deze professionals zelf aan het woord gelaten over hun rol in het bestrijden van deze ziekte. De patiënt is echter degene die de behandelingen moet ondergaan en kampt met de onzekerheid en vragen die opkomen als de diagnose darmkanker gesteld wordt. Wij zijn verheugd dat wij een aantal mensen die darmkanker hebben en personen in de naaste omgeving bereid hebben gevonden hun ervaringen met ons te delen. Zij speelden een belangrijke rol in de totstandkoming van dit boek.

Dit boek is bedoeld als leidraad voor mensen met darmkanker of mensen die er in hun naaste omgeving mee te maken krijgen. Maar ook de zorgverlener die omgaat met patiënten met darmkanker vindt in dit boek veel interessante informatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036809139
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99