Dancrune van Witte Paarden

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Elisabeth Bos

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dancrune leeft aan het begin van onze jaartelling in het land van de Friezen. Net als een groot deel van Europa ontkomt ook deze stam niet aan de expansiezucht en afpersingspraktijken van de Romeinse keizer en zijn gezagdragers. De jonge vrouw, geboren met een mismaakt gezicht, heeft een zwaar leven. Hoewel haar volk gelooft dat ze door de goden is vervloekt, zal ze uiteindelijk een zegen voor hen zijn. Rond het jaar 1800 komt Dancrune's ziel terug in de huid van de Hollandse Marianne. Wederom in dezelfde streek als die van vele tientallen eeuwen terug. Een groot aantal van haar familie en vriendenvan toen reïncarneren eveneens opnieuw. Napoleon Bonaparte heeft net als de Romeinse keizers in hun gloriejaren de macht over Europa. Marianne kan haar intense gevoelens van afkeer van zuiderlingen, wetgevers en de adel niet helemaal plaatsen. Ze lijkt meer dan anderen onder hun macht gebukt te gaan. Haat en liefde lijken als een rode draad door haar leven te zijn verweven. Rune wordt geboren in buurtschap De Witte Paarden in de jaren zestig van de 20e eeuw. Dit plaatsje in de kop van Overijssel is de geborgen thuishaven van haar jeugd. Alles verandert echter na haar middelbare schooltijd. Maar net als in haar eerdere levens is haar bestaan doortrokken van mystieke ervaringen. Twee witte paarden wijzen haar opnieuw de weg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elisabeth Bos
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059119383
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
380

Beschrijving

Dancrune leeft aan het begin van onze jaartelling in het land van de Friezen. Net als een groot deel van Europa ontkomt ook deze stam niet aan de expansiezucht en afpersingspraktijken van de Romeinse keizer en zijn gezagdragers. De jonge vrouw, geboren met een mismaakt gezicht, heeft een zwaar leven. Hoewel haar volk gelooft dat ze door de goden is vervloekt, zal ze uiteindelijk een zegen voor hen zijn. Rond het jaar 1800 komt Dancrune's ziel terug in de huid van de Hollandse Marianne. Wederom in dezelfde streek als die van vele tientallen eeuwen terug. Een groot aantal van haar familie en vrienden
van toen reïncarneren eveneens opnieuw. Napoleon Bonaparte heeft net als de Romeinse keizers in hun gloriejaren de macht over Europa. Marianne kan haar intense gevoelens van afkeer van zuiderlingen, wetgevers en de adel niet helemaal plaatsen. Ze lijkt meer dan anderen onder hun macht gebukt te gaan. Haat en liefde lijken als een rode draad door haar leven te zijn verweven. Rune wordt geboren in buurtschap De Witte Paarden in de jaren zestig van de 20e eeuw. Dit plaatsje in de kop van Overijssel is de geborgen thuishaven van haar jeugd. Alles verandert echter na haar middelbare schooltijd. Maar net als in haar eerdere levens is haar bestaan doortrokken van mystieke ervaringen. Twee witte paarden wijzen haar opnieuw de weg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elisabeth Bos
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059119383
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
380

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99