Dagboeken van Roger Shallot 3 3 Het raadsel van de tempeliers

misdaad en spionage in de late middeleeuwen

Prijs € 17,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Paul Doherty

Paperback | Mei 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Roger Shallot is een onvervalste vrijbuiter, die ooit door zijn meester Benjamin Daunbey van het schavot is gered. Sindsdien helpt hij hem bij het uitvoeren van opdrachten voor de Engelse regering, waarbij hij steeds probeert er zelf ook flink beter van te worden!Het bevel van kardinaal Wolsey, de rechterhand van Henry de Achtste, was duidelijk: ga naar de abdij van Glastonbury, een van de vroegere centra van de tempeliers, en spoor de heilige graal op. Bij deze vrijwel onmogelijke taak – hun enige houvast is een overgeleverd cryptisch rijmpje - hebben Benjamin en Roger het nog moeilijker dan anders, want niet alleen worden ze hinderlijk gevolgd door Henry’s geheime dienst, maar bovendien blijken de tempeliers allesbehalve verleden tijd. Ze krijgen al snel te maken met chantage, brandstichting, hekserij… en moord. Paul C. Doherty is ongetwijfeld een van de succesvolste auteurs van historische thrillers. Onder diverse namen heeft hij een groot aantal goedlopende reeksen geschreven, waarvan de meeste ook in meerdere andere talen zijn uitgekomen. De afgelopen paar jaar zijn naast de Roger Shallot-reeks in het Nederlands ook zijn serie over Amerotke, rechter in het oude Egypte, en een thrillerserie over Alexander de Grote verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Doherty
Uitgever
De Leeskamer
ISBN
9789086060122
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Beschrijving

Roger Shallot is een onvervalste vrijbuiter, die ooit door zijn meester Benjamin Daunbey van het schavot is gered. Sindsdien helpt hij hem bij het uitvoeren van opdrachten voor de Engelse regering, waarbij hij steeds probeert er zelf ook flink beter van te worden!

Het bevel van kardinaal Wolsey, de rechterhand van Henry de Achtste, was duidelijk: ga naar de abdij van Glastonbury, een van de vroegere centra van de tempeliers, en spoor de heilige graal op. Bij deze vrijwel onmogelijke taak – hun enige houvast is een overgeleverd cryptisch rijmpje - hebben Benjamin en Roger het nog moeilijker dan anders, want niet alleen worden ze hinderlijk gevolgd door Henry’s geheime dienst, maar bovendien blijken de tempeliers allesbehalve verleden tijd. Ze krijgen al snel te maken met chantage, brandstichting, hekserij… en moord.

Paul C. Doherty is ongetwijfeld een van de succesvolste auteurs van historische thrillers. Onder diverse namen heeft hij een groot aantal goedlopende reeksen geschreven, waarvan de meeste ook in meerdere andere talen zijn uitgekomen. De afgelopen paar jaar zijn naast de Roger Shallot-reeks in het Nederlands ook zijn serie over Amerotke, rechter in het oude Egypte, en een thrillerserie over Alexander de Grote verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Doherty
Uitgever
De Leeskamer
ISBN
9789086060122
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99