Dagboek van een noob - superkrijger

Prijs € 13,99

Uitverkocht

Cube Kid

Paperback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het tweede avontuur in deze populaire fanfiction Minecraft-serie! Dierenslijm. Een zelfgebrouwen drankje. Een eng woud waar niemand bij in de buurt durft te komen. En een twaalfjarige Krijger die nog in training is, maar nu direct al in actie moet komen. Maak je op voor dit spannende en grappige tweede dagboek van Minus!  In dit tweede deel maken Minus en zijn vrienden zich op voor de strijd. Daarbij stuiten ze op hun grootste challenge tot nu — en nee, dat zijn geen zombies met een harnas aan (wat op zich al behoorlijk vreemd is). Minus treft een nieuwe onbekende Nemesis die nietsontziend te werk gaat om de toppositie te bemachtigen in de Krijgerswedstrijd op school. En alsof dat niet erg genoeg is, wordt hij overal waar hij gaat gevolgd door een wel heel bijzonder meisje. Maar oude vijanden ontpoppen zich tot nieuwe bondgenoten wanneer de stad in opstand komt om de school te redden van een reeks mysterieuze Mob-aanvallen. Kunnen Minus en zijn vrienden de grootste, meest akelige Mob-baas tot een val brengen? ‘Minus heeft een grappige vertelstem – het is precies de juiste balans tussen scherp en gevoelig. Door de veelheid aan illustraties en de korte hoofdstukken zullen lezers door dit boek heen vliegen.’ Bulletin of the Center for Children’s Books Minecraft is de populairste game ooit: meer dan 24 miljoen keer verkocht! De Minecraft-film verschijnt 24 mei 2019 in de bioscoop  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cube Kid
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000360147
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Beschrijving

Het tweede avontuur in deze populaire fanfiction Minecraft-serie!

Dierenslijm. Een zelfgebrouwen drankje. Een eng woud waar niemand bij in de buurt durft te komen. En een twaalfjarige Krijger die nog in training is, maar nu direct al in actie moet komen. Maak je op voor dit spannende en grappige tweede dagboek van Minus! 

In dit tweede deel maken Minus en zijn vrienden zich op voor de strijd. Daarbij stuiten ze op hun grootste challenge tot nu — en nee, dat zijn geen zombies met een harnas aan (wat op zich al behoorlijk vreemd is). Minus treft een nieuwe onbekende Nemesis die nietsontziend te werk gaat om de toppositie te bemachtigen in de Krijgerswedstrijd op school. En alsof dat niet erg genoeg is, wordt hij overal waar hij gaat gevolgd door een wel heel bijzonder meisje.

Maar oude vijanden ontpoppen zich tot nieuwe bondgenoten wanneer de stad in opstand komt om de school te redden van een reeks mysterieuze Mob-aanvallen. Kunnen Minus en zijn vrienden de grootste, meest akelige Mob-baas tot een val brengen?

‘Minus heeft een grappige vertelstem – het is precies de juiste balans tussen scherp en gevoelig. Door de veelheid aan illustraties en de korte hoofdstukken zullen lezers door dit boek heen vliegen.’ Bulletin of the Center for Children’s Books

  • Minecraft is de populairste game ooit: meer dan 24 miljoen keer verkocht!
  • De Minecraft-film verschijnt 24 mei 2019 in de bioscoop

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cube Kid
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000360147
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99