Daar zijn vrienden voor

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Suzanne Peters

Paperback | December 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Beste vriendinnen Dionne en Emma kennen elkaar al vanaf de basisschool. Ondanks hun verschillende levens praten ze regelmatig bij met een wijntje. Hun grootste geheimen verzwijgen ze echter voor elkaar. Zo weet Emma niet dat Dionne bang is voor het stuklopen van haar huwelijk. Dionne weet niet dat Emma zich alleen maar voordoet als de happy single, terwijl ze snakt naar een relatie en tot over haar oren verliefd is op haar (getrouwde) baas. Intussen benijden ze elkaars levens. Hoe groen is het gras aan de overkant?Suzanne Peters (1985) en woonachtig te Zutphen heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Ook schreef ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor de educatieve jeudboekenserie WWW. Dit is haar twaalfde feelgood- roman.Voor Min of meer en Exit USA kreeg ze wildcard-nominaties (meeste publieksstemmen) voor de Valentijnprijs 2015 en 2016, de prijs voor het beste romantische boek.De pers over Geheime liefde:" Roman....met een thema (overgewicht) dat een breed publiek zal aanspreken". (Daniela Koeleman voor Biblion)"Suzanne Peters schrijft jong en herkenbaar... gemakkelijk te lezen en in no time uit....Krachtig met een erg goede boodschap". ( Chicklit.nl 5 hartjes))De pers over Schoon genoeg:"De auteur heeft dit thema (smetvrees) gecombineerd met een vlot familieverhaal waardoor het onderwerp goed bespreekbaar wordt."(H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)De pers over Zomerliefde:"Aardige liefdesroman. Couleur locale is goed getroffen. Eigentijdse feelgoodroman is bedoeld voor een breed vrouwelijk publiek". (M.Willard voor Biblion)De pers over Exit USA:Exit USA is een prima liefdesverhaal. Peters weet je weer aan het denken te zetten door een maatschappelijk liefdesprobleem aan de kaak te stellen. (Diana van Eynde voor Hebban)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanne Peters
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086603176
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Beste vriendinnen Dionne en Emma kennen elkaar al vanaf de basisschool. Ondanks hun verschillende levens praten ze regelmatig bij met een wijntje. Hun grootste geheimen verzwijgen ze echter voor elkaar. Zo weet Emma niet dat Dionne bang is voor het stuklopen van haar huwelijk. Dionne weet niet dat Emma zich alleen maar voordoet als de happy single, terwijl ze snakt naar een relatie en tot over haar oren verliefd is op haar (getrouwde) baas. Intussen benijden ze elkaars levens. Hoe groen is het gras aan de overkant?

Suzanne Peters (1985) en woonachtig te Zutphen heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Ook schreef ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor de educatieve jeudboekenserie WWW. Dit is haar twaalfde feelgood- roman.
Voor Min of meer en Exit USA kreeg ze wildcard-nominaties (meeste publieksstemmen) voor de Valentijnprijs 2015 en 2016, de prijs voor het beste romantische boek.

De pers over Geheime liefde:
" Roman....met een thema (overgewicht) dat een breed publiek zal aanspreken". (Daniela Koeleman voor Biblion)
"Suzanne Peters schrijft jong en herkenbaar... gemakkelijk te lezen en in no time uit....Krachtig met een erg goede boodschap". ( Chicklit.nl 5 hartjes))
De pers over Schoon genoeg:
"De auteur heeft dit thema (smetvrees) gecombineerd met een vlot familieverhaal waardoor het onderwerp goed bespreekbaar wordt."(H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)
De pers over Zomerliefde:
"Aardige liefdesroman. Couleur locale is goed getroffen. Eigentijdse feelgoodroman is bedoeld voor een breed vrouwelijk publiek". (M.Willard voor Biblion)
De pers over Exit USA:
Exit USA is een prima liefdesverhaal. Peters weet je weer aan het denken te zetten door een maatschappelijk liefdesprobleem aan de kaak te stellen. (Diana van Eynde voor Hebban)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanne Peters
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086603176
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99