Cursus kaartleggen volgens het principe van Mlle Lenormand

Prijs € 24,50

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

S. Vervoort

Paperback | Juli 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Auteur Sonja Vervoort, een helderziende, heeft een over-zichtelijke en duidelijke cursus ontwikkeld voor het leggen van Lenormand-kaarten. Zij is zelf al jaren actief bezig met het ontwikkelen van haar spirituele gaven. Nu kun jij met dit boek en haar hulp je eerste stappen naar een kijk in de toekomst zetten. Op geheel eigen wijze leert Vervoort je hoe je de kaarten juist moet gebruiken en vooral interpreteren.Ze waarschuwt duidelijk voor het verweven van wens en toekomstbeeld en leert je hoe je het best een klare kijk kunt krijgen. Sonja Vervoort is een vrouw die zelf al heel veel te erwerken heeft gekregen en er steeds sterker door geworden is. De rust en de zachtheid die spreken uit haar stem, vind je ook terug in haar als helderziende: een wijze vrouw die zeer omzichtig omgaat met alle informatie die ze voor degeest krijgt en die jou leert hetzelfde te doen. leert dat je leven uiteindelijk nog steeds je eigen verant-woordelijkheid is en dat alles wat op je pad komt zijn eigen doel en reden heeft. Eens je dat leert te aanvaarden sta je, net als zij, veel serener en sterker in het leven en leer je om te gaan met alles wat het leven je biedt.Het boek is door de voorbeeldleggingen, vari nd van eenvoudig tot uitgebreid en de vele kleurrijke illustraties, een must voor zowel beginners als gevorderden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Vervoort
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051793475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Auteur Sonja Vervoort, een helderziende, heeft een over-zichtelijke en duidelijke cursus ontwikkeld voor het leggen van Lenormand-kaarten. Zij is zelf al jaren actief bezig met het ontwikkelen van haar spirituele gaven. Nu kun jij met dit boek en haar hulp je eerste stappen naar een kijk in de toekomst zetten. Op geheel eigen wijze leert Vervoort je hoe je de kaarten juist moet gebruiken en vooral interpreteren.
Ze waarschuwt duidelijk voor het verweven van wens en toekomstbeeld en leert je hoe je het best een klare kijk kunt krijgen. Sonja Vervoort is een vrouw die zelf al heel veel te erwerken heeft gekregen en er steeds sterker door geworden is. De rust en de zachtheid die spreken uit haar stem, vind je ook terug in haar als helderziende: een wijze vrouw die zeer omzichtig omgaat met alle informatie die ze voor de
geest krijgt en die jou leert hetzelfde te doen. leert dat je leven uiteindelijk nog steeds je eigen verant-woordelijkheid is en dat alles wat op je pad komt zijn eigen doel en reden heeft. Eens je dat leert te aanvaarden sta je, net als zij, veel serener en sterker in het leven en leer je om te gaan met alles wat het leven je biedt.
Het boek is door de voorbeeldleggingen, vari nd van eenvoudig tot uitgebreid en de vele kleurrijke illustraties, een must voor zowel beginners als gevorderden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Vervoort
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051793475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99