Crimineel eten (e-Book)

aan tafel met de onderwereld

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Marian Husken

EPUB met digitaal watermerk | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als criminelen ergens verzot op zijn dan is het wel lekker eten. Niet alleen in films als The Godfather of in series als The Sopranos wordt copieus getafeld, ook in werkelijkheid laten maffiosi zich graag een exquise stukje vlees, vis, gevogelte of zeefruit voorschotelen – uiteraard afgeblust met een mooi flesje wijn. Misdaadjournalist Marian Husken biedt in Crimineel eten letterlijk een kijkje in de keuken van de onderwereld en ontdekte dat een dure maaltijd voor een beetje crimineel de perfecte manier is om zijn weelde te tonen en te laten zie wie er ‘the boss’ is. Husken reisde voor dit boek naar New York en Italië om aan te schuiven in louche restaurants uit de begindagen van de maffia en traceerde de favoriete stekjes van onze eigen polder- en mocromaffiosi. Ze doet zelfs een boekje open over de onalledaagse eetgewoontes die gangsters er in de gevangenis op nahouden. Het resultaat is een Michelin-waardig boek over de betekenis van eten in de onderwereld, voorzien van recepten die niet alleen gangsters maar ook brave burgers zullen doen watertanden. Crimineel lekker!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marian Husken
Uitgever
Balans
ISBN
9789460030833
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
3419396 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226

Beschrijving

Als criminelen ergens verzot op zijn dan is het wel lekker eten. Niet alleen in films als The Godfather of in series als The Sopranos wordt copieus getafeld, ook in werkelijkheid laten maffiosi zich graag een exquise stukje vlees, vis, gevogelte of zeefruit voorschotelen – uiteraard afgeblust met een mooi flesje wijn. Misdaadjournalist Marian Husken biedt in Crimineel eten letterlijk een kijkje in de keuken van de onderwereld en ontdekte dat een dure maaltijd voor een beetje crimineel de perfecte manier is om zijn weelde te tonen en te laten zie wie er ‘the boss’ is.
Husken reisde voor dit boek naar New York en Italië om aan te schuiven in louche restaurants uit de begindagen van de maffia en traceerde de favoriete stekjes van onze eigen polder- en mocromaffiosi. Ze doet zelfs een boekje open over de onalledaagse eetgewoontes die gangsters er in de gevangenis op nahouden. Het resultaat is een Michelin-waardig boek over de betekenis van eten in de onderwereld, voorzien van recepten die niet alleen gangsters maar ook brave burgers zullen doen watertanden. Crimineel lekker!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marian Husken
Uitgever
Balans
ISBN
9789460030833
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
3419396 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99