Credit Management

een vak of een mythe?

Prijs € 51,45

Niet beschikbaar

Raimond Honig, Els Jacobs

Hardback | Mei 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Credit Management: een vak of een mythe?In the boek: Credit Management, een vak of een mythe? geven de auteurs een helder inzicht in het brede vakgebied van Credit Management. Is Credit Management nu een echt vak of niet, is de hamvraag. Volgens de auteurs wel en zelfs meer dan dat. Het verschaft de mogelijkheid meer rendement te realiseren met dezefde omzet en tevens draagt het zorg voor het beperken van financiële zakelijke risico's. Credit Management als vak en als tool wordt helder uiteengezet. Naast de uitgebreide verwoording van de verschillende invalshoeken van Credit Management komen ook aspecten als het opstellen van een kredietbeleid, Credit Management in cijfers en de toekomst van Credit Managemet uitgebreid aan de orde. Het eerste complete Credit Management boek in Nederland is een must voor iedere Credit Professional.Raimond Honig CT, is oprichter van en managing director bij het Credit Management Instituut bv te Zoetermeer. Daarnaast vervult hij meerdere directie- en adviesfuncties, Zijn zeer praktische en kritische inslag heeft hem zowel in sales- en marketingfuncties als tijdens zijn period als interim (credit) manager verfrissend en resultaatgericht doen werken. De laatste jaren geeft Raimond Honig regelmatig trainingen en presentaties op het gebied van gedrag- en emotiemanagement, leiderschap en coaching, communicatieve en persoonlijke vaardigheden evenals het brede terrein van credit managemenet. Als incassospecialist weet hij zijn publiek te boeien met praktische voordbeelden en doeltreffende tips.Els Jacobs is oprichter en directeur van Berkely & Lawrence bv, Incasso Intermediairs te Haaften.Sinds het begin van haar carrière is zij werkzaam op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Jarenlang was zijn verantwoordelijk voor het debiteurenbeleid bij een middelgroot bedrijf, waarna zij de overstap maakte naar een incassokantoor waar zij ook op juridisch vlak de kneepjes van het vak leerde. Vervolgens werkte zij enige jaren als interim credit manager. Naast haar huildige functie als directeur verzorgt Els trainingen op het gebied van credit management en incasso, waarbij zij veel gebruik maakt van voorbeelden uit de praktijk. Ook bij het tot stand komen van dit zeer praktijkgerichte boek heeft Els gebruik gemaakt van haar jarenlange evaring binnen het vakgebied van debiteurenbeheer en incasso.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Raimond Honig, Els Jacobs
Uitgever
CMI Books
ISBN
9789080869592
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Credit Management: een vak of een mythe?
In the boek: Credit Management, een vak of een mythe? geven de auteurs een helder inzicht in het brede vakgebied van Credit Management. Is Credit Management nu een echt vak of niet, is de hamvraag. Volgens de auteurs wel en zelfs meer dan dat. Het verschaft de mogelijkheid meer rendement te realiseren met dezefde omzet en tevens draagt het zorg voor het beperken van financiële zakelijke risico's. Credit Management als vak en als tool wordt helder uiteengezet. Naast de uitgebreide verwoording van de verschillende invalshoeken van Credit Management komen ook aspecten als het opstellen van een kredietbeleid, Credit Management in cijfers en de toekomst van Credit Managemet uitgebreid aan de orde. Het eerste complete Credit Management boek in Nederland is een must voor iedere Credit Professional.
Raimond Honig CT, is oprichter van en managing director bij het Credit Management Instituut bv te Zoetermeer. Daarnaast vervult hij meerdere directie- en adviesfuncties, Zijn zeer praktische en kritische inslag heeft hem zowel in sales- en marketingfuncties als tijdens zijn period als interim (credit) manager verfrissend en resultaatgericht doen werken. De laatste jaren geeft Raimond Honig regelmatig trainingen en presentaties op het gebied van gedrag- en emotiemanagement, leiderschap en coaching, communicatieve en persoonlijke vaardigheden evenals het brede terrein van credit managemenet. Als incassospecialist weet hij zijn publiek te boeien met praktische voordbeelden en doeltreffende tips.
Els Jacobs is oprichter en directeur van Berkely & Lawrence bv, Incasso Intermediairs te Haaften.Sinds het begin van haar carrière is zij werkzaam op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Jarenlang was zijn verantwoordelijk voor het debiteurenbeleid bij een middelgroot bedrijf, waarna zij de overstap maakte naar een incassokantoor waar zij ook op juridisch vlak de kneepjes van het vak leerde. Vervolgens werkte zij enige jaren als interim credit manager. Naast haar huildige functie als directeur verzorgt Els trainingen op het gebied van credit management en incasso, waarbij zij veel gebruik maakt van voorbeelden uit de praktijk. Ook bij het tot stand komen van dit zeer praktijkgerichte boek heeft Els gebruik gemaakt van haar jarenlange evaring binnen het vakgebied van debiteurenbeheer en incasso.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Raimond Honig, Els Jacobs
Uitgever
CMI Books
ISBN
9789080869592
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99