Creachick journal okergeel

Prijs € 21,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Creachick

Hardback | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

MUS en CreaChick lanceren gezamenlijk het tweede CreaChick Journal, ditmaal in de hippe kleur okergeel met een prachtige Ginkgo Biloba print. Een journal waarin je je eigen creatieve dagboek kunt maken - of dit nu een art- of bullet journal is. Het papier is crèmekleurig en stevig, de binding is flexibel waardoor hij makkelijk open blijft liggen en het handige elastiek houdt je journal dicht als je hem niet gebruikt. Door de ronde hoeken beschadigt de kaft minder snel in je tas en je vindt achterin een handig vakje om losse knipsels, foto's en stickers in te bewaren. Ook je pen heeft een vaste plek in de penloop, waardoor je nooit om schrijfwaar verlegen zit. Handige features:-Vakje achterin voor losse knipsels -Elastiek om je journal dicht te houden-2 leeslintjes-Geïntegreerde penloopCreaChick is een online creasensatie met tienduizenden volgers op YouTube. Haar specialiteit is het faciliteren van creatievelingen met moderne inspiratie en eenvoudige instructies. Achter CreaChick gaat Maris van Modem schuil, een enthousiaste jonge dame die vrolijke YouTubefilmpjes maakt met praktische instructies en hippe onderwerpen om de creatieve vlam in eenieder aan te wakkeren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Creachick
Uitgever
Uitgeverij MUS
ISBN
9789045325354
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

MUS en CreaChick lanceren gezamenlijk het tweede CreaChick Journal, ditmaal in de hippe kleur okergeel met een prachtige Ginkgo Biloba print. Een journal waarin je je eigen creatieve dagboek kunt maken - of dit nu een art- of bullet journal is. Het papier is crèmekleurig en stevig, de binding is flexibel waardoor hij makkelijk open blijft liggen en het handige elastiek houdt je journal dicht als je hem niet gebruikt. Door de ronde hoeken beschadigt de kaft minder snel in je tas en je vindt achterin een handig vakje om losse knipsels, foto's en stickers in te bewaren. Ook je pen heeft een vaste plek in de penloop, waardoor je nooit om schrijfwaar verlegen zit.

Handige features:
-Vakje achterin voor losse knipsels
-Elastiek om je journal dicht te houden
-2 leeslintjes
-Geïntegreerde penloop

CreaChick is een online creasensatie met tienduizenden volgers op YouTube. Haar specialiteit is het faciliteren van creatievelingen met moderne inspiratie en eenvoudige instructies. Achter CreaChick gaat Maris van Modem schuil, een enthousiaste jonge dame die vrolijke YouTubefilmpjes maakt met praktische instructies en hippe onderwerpen om de creatieve vlam in eenieder aan te wakkeren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Creachick
Uitgever
Uitgeverij MUS
ISBN
9789045325354
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99