Crash

er zijn mensen die pas gaan leven als ze eigenlijk dood hadden moeten zijn

Prijs € 21,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Niek van den Adel, Peter Smolders

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is niet het zoveelste boek van iemand die een ongeluk kreeg en het licht zag. Dit is het verhaal van Niek. Een verhaal over liefde, pijn, dood zaad, kracht, een puppy, gastvrijheid, doorzettingsvermogen, humor en succes. In 2010 gaat Niek van den Adel (toen 28) zwaar onderuit met zijn motor. Het gevolg: een dwarslaesie die hem vanaf zijn borst verlamt. Bij Niek komt daar een zeldzaam extra bij: een syrinx, een holte in zijn ruggenmerg die ook zijn nog resterende lichaamsfuncties voortdurend bedreigt. Een dwarslaesie en een syrinx: die twee wens je niemand toe. Maar daar denkt Niek toch anders over. Volgens hem is dit juist de ideale combinatie voor echte doorzetters. Zijn idee: zolang er mee te leven valt, moeten we dat vooral doen. En dan ook goed! Dus is hij, vijf jaar na zijn ongeluk, getrouwd met zijn ergotherapeute, is hij vader van een tweeling, laat hij een huis bouwen, spreekt hij als coach en motivator duizenden mensen toe, leert hij topmanagers wat gastvrijheid is en worden zijn blogs 200.000 keer gelezen. Zijn motto: geluk zit niet in je benen. Geluk is een keuze. Niek van den Adel (1982) is een veelgevraagd spreker in de zorg en in het bedrijfsleven. Peter Smolders (1970) heeft, als auteur en programmamaker, ruim twintig jaar ervaring in de media. Beide auteurs raakten na hun toevallige ontmoeting, goed bevriend.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Niek van den Adel, Peter Smolders
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089759207
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Dit is niet het zoveelste boek van iemand die een ongeluk kreeg en het licht zag.

Dit is het verhaal van Niek. Een verhaal over liefde, pijn, dood zaad, kracht, een puppy, gastvrijheid, doorzettingsvermogen, humor en succes.

In 2010 gaat Niek van den Adel (toen 28) zwaar onderuit met zijn motor. Het gevolg: een dwarslaesie die hem vanaf zijn borst verlamt. Bij Niek komt daar een zeldzaam extra bij: een syrinx, een holte in zijn ruggenmerg die ook zijn nog resterende lichaamsfuncties voortdurend bedreigt.

Een dwarslaesie en een syrinx: die twee wens je niemand toe. Maar daar denkt Niek toch anders over. Volgens hem is dit juist de ideale combinatie voor echte doorzetters. Zijn idee: zolang er mee te leven valt, moeten we dat vooral doen. En dan ook goed!

Dus is hij, vijf jaar na zijn ongeluk, getrouwd met zijn ergotherapeute, is hij vader van een tweeling, laat hij een huis bouwen, spreekt hij als coach en motivator duizenden mensen toe, leert hij topmanagers wat gastvrijheid is en worden zijn blogs 200.000 keer gelezen. Zijn motto: geluk zit niet in je benen. Geluk is een keuze.


Niek van den Adel (1982) is een veelgevraagd spreker in de zorg en in het bedrijfsleven. Peter Smolders (1970) heeft, als auteur en programmamaker, ruim twintig jaar ervaring in de media. Beide auteurs raakten na hun toevallige ontmoeting, goed bevriend.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Niek van den Adel, Peter Smolders
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089759207
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99