Costa Rica Nederlandstalige editie

Prijs € 24,90

Uitverkocht

Paperback | November 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Costa Rica heeft veel meer te bieden dan hagelwitte stranden, tropische bossen en de karakteristieke bananen- en koffieplantages. Met recht heeft Costa Rica zich een reputatie als paradijs voor ecotoeristen verworven. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit prachtige land. In het eerste gedeelte leest u alles over de geschiedenis, cultuur en de mensen. Het tweede gedeelte neemt u mee op reis. Van de hoofdstad San José naar de groene en vruchtbare Centrale Vallei. Vandaar naar het helderblauwe water aan de Caribische kust en vervolgens op zoek naar het spectaculaire vogelleven in het oerwoud. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over de 'Ecosystemen van Costa Rica', 'Zeeschildpadden', en de 'Vurige bergen'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet. In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Costa Rica is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551671
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
307

Beschrijving

Costa Rica heeft veel meer te bieden dan hagelwitte stranden, tropische bossen en de karakteristieke bananen- en koffieplantages. Met recht heeft Costa Rica zich een reputatie als paradijs voor ecotoeristen verworven. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit prachtige land.

In het eerste gedeelte leest u alles over de geschiedenis, cultuur en de mensen. Het tweede gedeelte neemt u mee op reis. Van de hoofdstad San José naar de groene en vruchtbare Centrale Vallei. Vandaar naar het helderblauwe water aan de Caribische kust en vervolgens op zoek naar het spectaculaire vogelleven in het oerwoud. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over de 'Ecosystemen van Costa Rica', 'Zeeschildpadden', en de 'Vurige bergen'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Costa Rica is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551671
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
307

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99