Cor

het levensverhaal van een ras-Amsterdammer en beroepscrimineel

Prijs € 21,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Hendrik Jan Korterink

Paperback | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het levensverhaal van een ras-Amsterdammer en beroepscrimineelCor van Hout (1957-2003) werd in 1983 van de ene dag op de andere dag een landelijke bekendheid. Hij was een van de ontvoerders van biermagnaat Heineken en zijn chauffeur en zou het brein achter de brutale kidnap zijn geweest. Maar zijn familie en vrienden kennen de onverbeterlijke beroepscrimineel Cor van Hout van zoveel meer. Humoristisch, intelligent, altijd in voor een practical joke: mensen die met hem omgingen hebben veel gelachen. Nu Cor dood is zijn ze hem nog lang niet vergeten.Misdaadverslaggever Hendrik Jan Korterink ontmoette Cor van Hout diverse malen. In dit boek vertellen de familieleden van Cor (zus Laura en broer Ad, halfzus Nancy en halfbroer Martin) voor het eerst hun verhaal. Ook Cors vele vrienden komen aan het woord. Niet alleen de 'mooie kanten' van Cor worden beschreven, maar ook zijn laatste levensjaren toen hij door zijn alcoholverslaving steeds verder in een isolement raakte. Op vrijdagmiddag 24 januari 2003 kwam er een bloedig eind aan zijn leven. Voor deze midprice-editie werd het hele boek herzien. Ook werd veel nieuwe informatie over o.a. de moord op Cor toegevoegd.Hendrik Jan Korterink (1955) schrijft o.a. voor Nieuwe Revu en Panorama. Eerder verschenen bij Just Publishers o.a. de bestsellers BV Bruinsma, Haagse penoze en De Ros-tapes. Op zijn website www.misdaadjournalist.nl houdt hij dagelijks het misdaadnieuws bij.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hendrik Jan Korterink
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089757814
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Het levensverhaal van een ras-Amsterdammer en beroepscrimineel

Cor van Hout (1957-2003) werd in 1983 van de ene dag op de andere dag een landelijke bekendheid. Hij was een van de ontvoerders van biermagnaat Heineken en zijn chauffeur en zou het brein achter de brutale kidnap zijn geweest.

Maar zijn familie en vrienden kennen de onverbeterlijke beroepscrimineel Cor van Hout van zoveel meer. Humoristisch, intelligent, altijd in voor een practical joke: mensen die met hem omgingen hebben veel gelachen. Nu Cor dood is zijn ze hem nog lang niet vergeten.

Misdaadverslaggever Hendrik Jan Korterink ontmoette Cor van Hout diverse malen. In dit boek vertellen de familieleden van Cor (zus Laura en broer Ad, halfzus Nancy en halfbroer Martin) voor het eerst hun verhaal. Ook Cors vele vrienden komen aan het woord.

Niet alleen de 'mooie kanten' van Cor worden beschreven, maar ook zijn laatste levensjaren toen hij door zijn alcoholverslaving steeds verder in een isolement raakte. Op vrijdagmiddag 24 januari 2003 kwam er een bloedig eind aan zijn leven.

Voor deze midprice-editie werd het hele boek herzien. Ook werd veel nieuwe informatie over o.a. de moord op Cor toegevoegd.

Hendrik Jan Korterink (1955) schrijft o.a. voor Nieuwe Revu en Panorama. Eerder verschenen bij Just Publishers o.a. de bestsellers BV Bruinsma, Haagse penoze en De Ros-tapes. Op zijn website www.misdaadjournalist.nl houdt hij dagelijks het misdaadnieuws bij.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hendrik Jan Korterink
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089757814
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99