Content organizing in de praktijk

Prijs € 44,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Atie de Heer

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Content is de sleutel voor een effectieve interactie met uw klanten. Door content strategisch in te zetten, wordt elk klantcontact zorgvuldig ondersteund, zijn klanten tevreden en wordt waarde aan uw organisatie toegevoegd. Waarde maken met content kan alleen met een goede contentstrategie en met de juiste contentinstrumenten.Het boek Content organizing in de praktijk biedt de lezer de meest doordachtemethodieken, modellen en de laatste ontwikkelingen op het vakgebied van contentorganizing.Behandeld worden onder andere de klantcontactstrategie en de contentstrategiewaarin verschillende niveaus -van basis tot thought leader- naast elkaar wordengezet. De contentstrategie wordt vertaald naar de kanaalstrategie. Ook wordtbeschreven hoe het klantcommunicatieproces (customer journeys) contentmatigkan worden ondersteund.In deze nieuwe en compleet herziene editie ligt een zwaarder accent op de contentstrategie, contentmanagement en de integratie van social media binnen alle bestaande kanalen. Ook zijn er praktijkcases opgenomen waarin geschetst wordt waar sectoren staan binnen het vakgebied content organizing.Over de auteurAtie de Heer heeft Data Direction in 1995 opgericht, en het bedrijf richt zich op content binnen alle dienstverleningskanalen. Atie de Heer is een autoriteit op het terrein van contentstrategie, -management en -architectuur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Atie de Heer
Uitgever
Boom
ISBN
9789012584869
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Content is de sleutel voor een effectieve interactie met uw klanten. Door content strategisch in te zetten, wordt elk klantcontact zorgvuldig ondersteund, zijn klanten tevreden en wordt waarde aan uw organisatie toegevoegd. Waarde maken met content kan alleen met een goede contentstrategie en met de juiste contentinstrumenten.

Het boek Content organizing in de praktijk biedt de lezer de meest doordachte
methodieken, modellen en de laatste ontwikkelingen op het vakgebied van content
organizing.

Behandeld worden onder andere de klantcontactstrategie en de contentstrategie
waarin verschillende niveaus -van basis tot thought leader- naast elkaar worden
gezet. De contentstrategie wordt vertaald naar de kanaalstrategie. Ook wordt
beschreven hoe het klantcommunicatieproces (customer journeys) contentmatig
kan worden ondersteund.

In deze nieuwe en compleet herziene editie ligt een zwaarder accent op de contentstrategie, contentmanagement en de integratie van social media binnen alle bestaande kanalen. Ook zijn er praktijkcases opgenomen waarin geschetst wordt waar sectoren staan binnen het vakgebied content organizing.

Over de auteur
Atie de Heer heeft Data Direction in 1995 opgericht, en het bedrijf richt zich op content binnen alle dienstverleningskanalen. Atie de Heer is een autoriteit op het terrein van contentstrategie, -management en -architectuur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Atie de Heer
Uitgever
Boom
ISBN
9789012584869
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99