Contact met je gids

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Willem Jan van de Wetering

Hardback | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ieder mens heeft gidsen. Contact met je gidsen is het meest essentiële dat er is. Zij zijn er om jou te gidsen. Ze wijzen je de weg, helpen je over kloven en leiden je om blokkades heen zodat je je pad vrij en ongeschonden kan vervolgen. In dit boek ga je ontdekken hoe je het beste contact met je gids kunt maken en wanneer ze wel en niet antwoord geven of jou, middels signalen, duidelijk maken wat jou te doen staat. Gidsen doen alle moeite om contact met je te hebben, want ze helpen je graag om jouw taak in het geheel op te nemen en het optimale uit je leven te halen. Maar luister je ook? Boodschappen komen in metaforen, in korte zinnen, in beelden. Soms snap je het echt niet en denk je dat het een gedachtenkronkel is. Je moet een vertaalslag maken om iets met die boodschappen te kunnen. Neem maar aan dat gidsen het met een reden doen. Ze willen graag een oerherinnering in je wakker maken. Jij mag er mee doen wat je wilt. Gidsen hebben alle informatie die jou kan helpen om je pad te gaan. Ze helpen je om moeilijke beslissingen te nemen en geven inzicht als je geen uitzicht meer hebt. Contact met je gids geeft je veiligheid dat er meer is dan je ziet en dat er altijd aanwijzingen zijn zodat je verder kunt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Jan van de Wetering
Uitgever
Aaha! media
ISBN
9789055993376
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Ieder mens heeft gidsen. Contact met je gidsen is het meest essentiële dat er is. Zij zijn er om jou te gidsen. Ze wijzen je de weg, helpen je over kloven en leiden je om blokkades heen zodat je je pad vrij en ongeschonden kan vervolgen.
In dit boek ga je ontdekken hoe je het beste contact met je gids kunt maken en wanneer ze wel en niet antwoord geven of jou, middels signalen, duidelijk maken wat jou te doen staat. Gidsen doen alle moeite om contact met je te hebben, want ze helpen je graag om jouw taak in het geheel op te nemen en het optimale uit je leven te halen. Maar luister je ook? Boodschappen komen in metaforen, in korte zinnen, in beelden. Soms snap je het echt niet en denk je dat het een gedachtenkronkel is. Je moet een vertaalslag maken om iets met die boodschappen te kunnen. Neem maar aan dat gidsen het met een reden doen. Ze willen graag een oerherinnering in je wakker maken. Jij mag er mee doen wat je wilt. Gidsen hebben alle informatie die jou kan helpen om je pad te gaan. Ze helpen je om moeilijke beslissingen te nemen en geven inzicht als je geen uitzicht meer hebt. Contact met je gids geeft je veiligheid dat er meer is dan je ziet en dat er altijd aanwijzingen zijn zodat je verder kunt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Jan van de Wetering
Uitgever
Aaha! media
ISBN
9789055993376
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99