Contact met God

meer over bidden

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Nelleke Plomp

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Contact met God' bevat alles wat een jongere nodig heeft om zelf aan de slag te gaan met gebed: informatie, ideeën, bijbelstudies, inspiratie. Een praktisch en verrassend boek, voor persoonlijk of gezamenlijk gebruik.Bidden is zo veel meer dan met gevouwen handen en gesloten ogen praten tegen God. Het is de verbinding met onze Vader en Heer en raakt aan alle vlakken van het leven. In 'Contact met God' ontdekken jongeren waarom we bidden, en op hoeveel verschillende manieren ze kunnen bidden. Ook krijgen ze antwoorden op moeilijke vragen over gebed.Het boek bestaat uit twee delen - theorie en praktijk - en is verrassend vormgegeven als omkeerboek. Door het hele boek heen staan gespreks- en denkvragen, gebedstips, en lees- en luistersuggesties. Bij het boek hoort een playlist op YouTube met allerlei gezongen gebeden, variërend van Psalmen tot Opwekking tot popsongs.Nelleke Plomp is jeugdwerker en specialist 'Vieren' bij JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk. Dankzij haar journalistieke achtergrond en jarenlange ervaring in het lokale en landelijke jeugdwerk in de kerk en daarbuiten, weet ze jongeren te raken met verrassende inhoud verpakt in prettig leesbare tekst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nelleke Plomp
Uitgever
KokBoekencentrum Jeugd
ISBN
9789023970095
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

'Contact met God' bevat alles wat een jongere nodig heeft om zelf aan de slag te gaan met gebed: informatie, ideeën, bijbelstudies, inspiratie. Een praktisch en verrassend boek, voor persoonlijk of gezamenlijk gebruik.

Bidden is zo veel meer dan met gevouwen handen en gesloten ogen praten tegen God. Het is de verbinding met onze Vader en Heer en raakt aan alle vlakken van het leven. In 'Contact met God' ontdekken jongeren waarom we bidden, en op hoeveel verschillende manieren ze kunnen bidden. Ook krijgen ze antwoorden op moeilijke vragen over gebed.
Het boek bestaat uit twee delen - theorie en praktijk - en is verrassend vormgegeven als omkeerboek. Door het hele boek heen staan gespreks- en denkvragen, gebedstips, en lees- en luistersuggesties. Bij het boek hoort een playlist op YouTube met allerlei gezongen gebeden, variërend van Psalmen tot Opwekking tot popsongs.

Nelleke Plomp is jeugdwerker en specialist 'Vieren' bij JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk. Dankzij haar journalistieke achtergrond en jarenlange ervaring in het lokale en landelijke jeugdwerk in de kerk en daarbuiten, weet ze jongeren te raken met verrassende inhoud verpakt in prettig leesbare tekst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nelleke Plomp
Uitgever
KokBoekencentrum Jeugd
ISBN
9789023970095
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99