Conferencemanagement

congres- en vergaderorganisatie in theorie en praktijk

Prijs € 36,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

John E. Moreu

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit boek komen alle facetten van de theorie en de praktijk van professioneel conferencemanagement aan bod. De auteur bespreekt verschillende soorten bijeenkomsten met daarbij de rol van opdrachtgevers en initiatiefnemers, deelnemers, organisatoren en dienstverleners. Aan de orde komen onder andere de product- en dienstelementen, financiën, marketing en promotie, communicatietechnologie en congrestechnieken.Het uitgangspunt van dit boek is dat de theorie noodzakelijk is, maar dat je het in de praktijk moet leren. Om die reden koppelt de auteur de theoretische achtergronden van congres- en vergadermanagement aan praktische uitwerkingen. Bij dit boek hoort een ondersteunende website met aanvullend studiemateriaal, zoals vragen en opdrachten, verwijzingen naar onderzoeksrapporten, statistieken en nieuwe ontwikkelingen.Conferencemanagement is geschreven voor hbo-studenten conferencemanagement, facilitymanagement, eventmanagement, hotelmanagement, toerisme, vrijetijdsmanagement en media- en entertainmentmanagement. Het is tevens een waardevolle bron van informatie voor diegenen die al werkzaam zijn in de bedrijfstak.John E. Moreu heeft uitgebreide nationale en internationale ervaring in het werkveld. Daarbij is hij als docent conferencemanagement verbonden aan diverse hbo-opleidingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John E. Moreu
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046902080
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

In dit boek komen alle facetten van de theorie en de praktijk van professioneel conferencemanagement aan bod. De auteur bespreekt verschillende soorten bijeenkomsten met daarbij de rol van opdrachtgevers en initiatiefnemers, deelnemers, organisatoren en dienstverleners. Aan de orde komen onder andere de product- en dienstelementen, financiën, marketing en promotie, communicatietechnologie en congrestechnieken.

Het uitgangspunt van dit boek is dat de theorie noodzakelijk is, maar dat je het in de praktijk moet leren. Om die reden koppelt de auteur de theoretische achtergronden van congres- en vergadermanagement aan praktische uitwerkingen.

Bij dit boek hoort een ondersteunende website met aanvullend studiemateriaal, zoals vragen en opdrachten, verwijzingen naar onderzoeksrapporten, statistieken en nieuwe ontwikkelingen.

Conferencemanagement is geschreven voor hbo-studenten conferencemanagement, facilitymanagement, eventmanagement, hotelmanagement, toerisme, vrijetijdsmanagement en media- en entertainmentmanagement. Het is tevens een waardevolle bron van informatie voor diegenen die al werkzaam zijn in de bedrijfstak.

John E. Moreu heeft uitgebreide nationale en internationale ervaring in het werkveld. Daarbij is hij als docent conferencemanagement verbonden aan diverse hbo-opleidingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John E. Moreu
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046902080
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99