Computernetwerken

Prijs € 74,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Andrew S. Tanenbaum, David J. Wetherall

Paperback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Computernetwerken hanteert Tanenbaum een gestructureerde benadering om uit te leggen hoe netwerken vanuit hun essentie werken. Hij begint met een uitleg over de fysieke laag van netwerken, computerhardware en gegevensoverdrachtsystemen; daarna gaat het verder tot uiteindelijk de netwerktoepassingen. Tanenbaum gaat diep in op toepassingen zoals e-mail, Het Domain Name System, het World Wide Web (zowel de client- als de serverkant) en multimedia (inclusief spraak via IP, internetradio, video on demand, videoconferencing en streaming media).In elk hoofdstuk wordt dezelfde benadering gebruikt: Tanenbaum introduceert basisprincipes, illustreert deze vervolgens aan de hand van praktijkvoorbeelden van bestaande netwerken die in het hele boek figureren: internet, draadloze netwerken inclusief draadloze LAN's, draadloze breedbandnetwerken en Bluetooth.Nieuw in deze editieIn deze vijfde editie van Computernetwerken zijn de onderwerpen die aan bod komen meer geactualiseerd. Bovendien bevordert de nieuwe opmaak de leesbaarheid van het boek.DoelgroepIn Nederland is Computernetwerken geschikt voor studenten Elektrotechniek en (Technische) Informatica. In Vlaanderen voor studenten (Elektro)Mechanica

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrew S. Tanenbaum, David J. Wetherall
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043021203
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In Computernetwerken hanteert Tanenbaum een gestructureerde benadering om uit te leggen hoe netwerken vanuit hun essentie werken. Hij begint met een uitleg over de fysieke laag van netwerken, computerhardware en gegevensoverdrachtsystemen; daarna gaat het verder tot uiteindelijk de netwerktoepassingen. Tanenbaum gaat diep in op toepassingen zoals e-mail, Het Domain Name System, het World Wide Web (zowel de client- als de serverkant) en multimedia (inclusief spraak via IP, internetradio, video on demand, videoconferencing en streaming media).
In elk hoofdstuk wordt dezelfde benadering gebruikt: Tanenbaum introduceert basisprincipes, illustreert deze vervolgens aan de hand van praktijkvoorbeelden van bestaande netwerken die in het hele boek figureren: internet, draadloze netwerken inclusief draadloze LAN's, draadloze breedbandnetwerken en Bluetooth.

Nieuw in deze editie
In deze vijfde editie van Computernetwerken zijn de onderwerpen die aan bod komen meer geactualiseerd. Bovendien bevordert de nieuwe opmaak de leesbaarheid van het boek.

Doelgroep
In Nederland is Computernetwerken geschikt voor studenten Elektrotechniek en (Technische) Informatica. In Vlaanderen voor studenten (Elektro)Mechanica

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrew S. Tanenbaum, David J. Wetherall
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043021203
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99