Compact bodembescherming editie 2013

Prijs € 127,18

Uitverkocht

M.J.H. Langenhuijsen, P. de Nijs, J. Lackin

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Compact bodembescherming is een naslag werk voor iedereen die zich bezighoudt met de bodem, van onderzoek tot sanering, van uitvoering tot beleid. Compact bodembescherming verwijst tevens door naar de Leidraad bodembescherming, waarin de alle (milieuhygiënische) bodemregelgeving, beleidsdocumenten, jurisprudentie, protocollen en toelichtende artikelen zijn opgenomen. Compact bodembescherming bestaat zoveel mogelijk uit tabellen en overzichten. Een vergelijking tussen de oude en nieuwe normen, overzichten van gewijzigde wetgeving, bruikbare protocollen en tips voor onderzoek en een overzicht van saneringstechnieken zijn in deze uitgave weergegeven. Alle nieuwe wet- en regelgeving is in deze editie verwerkt.Compact bodembescherming is bestemd voor iedereen die bij preventie, uitvoering of handhaving van bodemonderzoek en bodemsanering betrokken is:- de bodemonderzoeker- de toetser en beschikker van de onderzoeksresultaten- de opsteller van de saneringsplannen- de toetser en beschikker op de sanering- de uitvoerder van de sanering- de milieukundig begeleider- de handhaver

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M.J.H. Langenhuijsen, P. de Nijs, J. Lackin
Uitgever
Sdu B.V.
ISBN
9789012391931
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Beschrijving

Compact bodembescherming is een naslag werk voor iedereen die zich bezighoudt met de bodem, van onderzoek tot sanering, van uitvoering tot beleid. Compact bodembescherming verwijst tevens door naar de Leidraad bodembescherming, waarin de alle (milieuhygiënische) bodemregelgeving, beleidsdocumenten, jurisprudentie, protocollen en toelichtende artikelen zijn opgenomen. Compact bodembescherming bestaat zoveel mogelijk uit tabellen en overzichten. Een vergelijking tussen de oude en nieuwe normen, overzichten van gewijzigde wetgeving, bruikbare protocollen en tips voor onderzoek en een overzicht van saneringstechnieken zijn in deze uitgave weergegeven. Alle nieuwe wet- en regelgeving is in deze editie verwerkt.
Compact bodembescherming is bestemd voor iedereen die bij preventie, uitvoering of handhaving van bodemonderzoek en bodemsanering betrokken is:
- de bodemonderzoeker
- de toetser en beschikker van de onderzoeksresultaten
- de opsteller van de saneringsplannen
- de toetser en beschikker op de sanering
- de uitvoerder van de sanering
- de milieukundig begeleider
- de handhaver

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M.J.H. Langenhuijsen, P. de Nijs, J. Lackin
Uitgever
Sdu B.V.
ISBN
9789012391931
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99