Communicatie in het bedrijfsleven

denken, spreken, schrijven

Prijs € 56,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rinke van Couwelaar, Tjeerd Schat, Suzanne van Stratum

Paperback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat verwachten we op communicatief gebied van iemand die is afgestudeerd in een economische studierichting? Volgens de domeincompetenties van de diverse economische studies moet een student kunnen samenwerken in een beroepsomgeving en professioneel kunnen communiceren, bijvoorbeeld overtuigend presenteren, doelgericht schrijven en beleidsplannen kunnen opstellen.Communicatie in het bedrijfsleven biedt studenten een methode om communicatieve vaardigheden te trainen, met opdrachten die spelen in realistische praktijksituaties. In twaalf praktijkhoofdstukken staat steeds een bestaand bedrijf centraal. Aan de hand van situaties in dat bedrijf komen vaardigheden aan bod, zoals vergaderen, klantgericht schrijven en onderhandelen. Elk hoofdstuk uit deel 1 sluit af met een casus. De theorie die nodig is om de opdrachten te kunnen maken, staat in deel 2.In deze nieuwe editie is de indeling geclusterd naar onderwerp en daarmee overzichtelijker gemaakt. Het theoriedeel is uitgebreid en er zijn nieuwe casebedrijven toegevoegd. Verder is er meer aandacht voor debatteren: studenten kunnen hun argumentatievaardigheid vergroten met behulp van een nieuw praktijkhoofdstuk en uitgebreide theorie. Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor Pearson XTRA. Op www.pearsonxtra.nl staat voor zowel studenten als docenten aanvullend studie- en lesmateriaal, zoals opdrachtuitwerkingen, weblinks, achtergrondmateriaal en beoordelingslijsten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rinke van Couwelaar, Tjeerd Schat, Suzanne van Stratum
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043024228
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat verwachten we op communicatief gebied van iemand die is afgestudeerd in een economische studierichting? Volgens de domeincompetenties van de diverse economische studies moet een student kunnen samenwerken in een beroepsomgeving en professioneel kunnen communiceren, bijvoorbeeld overtuigend presenteren, doelgericht schrijven en beleidsplannen kunnen opstellen.

Communicatie in het bedrijfsleven biedt studenten een methode om communicatieve vaardigheden te trainen, met opdrachten die spelen in realistische praktijksituaties. In twaalf praktijkhoofdstukken staat steeds een bestaand bedrijf centraal. Aan de hand van situaties in dat bedrijf komen vaardigheden aan bod, zoals vergaderen, klantgericht schrijven en onderhandelen. Elk hoofdstuk uit deel 1 sluit af met een casus. De theorie die nodig is om de opdrachten te kunnen maken, staat in deel 2.

In deze nieuwe editie is de indeling geclusterd naar onderwerp en daarmee overzichtelijker gemaakt. Het theoriedeel is uitgebreid en er zijn nieuwe casebedrijven toegevoegd. Verder is er meer aandacht voor debatteren: studenten kunnen hun argumentatievaardigheid vergroten met behulp van een nieuw praktijkhoofdstuk en uitgebreide theorie.

Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor Pearson XTRA. Op www.pearsonxtra.nl staat voor zowel studenten als docenten aanvullend studie- en lesmateriaal, zoals opdrachtuitwerkingen, weblinks, achtergrondmateriaal en beoordelingslijsten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rinke van Couwelaar, Tjeerd Schat, Suzanne van Stratum
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043024228
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99