Commerciële calculaties 2

Prijs € 84,95

Niet beschikbaar

Gerard Minnaar, Niko van der Sluijs

Paperback | Juli 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bij het opstellen van zowel strategische als operationele marketingplannen moet een marketeer zijn beslissingen bedrijfseconomisch kunnen onderbouwen. Commerciële calculaties 2 reikt je hiervoor het model van het strategische marketingplanningsproces aan, een handzame leidraad voor calculaties op marketingmanagementniveau. Waarom kiezen voor Commerciële calculaties 2?*Leert je marketingplannen bedrijfseconomisch te onderbouwen;*reikt een overzichtelijk model aan;*bevat veel oefenopgaven en vraagstukken. Commerciële calculaties 2 biedt je duidelijke handvatten in de vorm van het model van het strategische marketingplanningsproces. Voor jou als (beginnende) marketeer is het immers van belang welke berekeningen in welke fase van het marketingplan een rol spelen. Het schema van dit proces komt aan het begin van elk hoofdstuk terug en er wordt steeds duidelijk aangegeven in welke fase de calculaties thuishoren. Alle hoofdstukken worden afgesloten met extra vraagstukken over de calculaties die in het betreffende hoofdstuk behandeld zijn. Het laatste hoofdstuk van het boek bevat geïntegreerde vraagstukken waarmee alle stof wordt herhaald. Commerciële calculaties 2 is ook beschikbaar als e-book. Wat is nieuw in de zesde editie van Commerciële calculaties 2?De zesde editie van Commerciële calculaties 2 heeft een meer modelmatige aanpak dan voorgaande edities. Daarnaast bevat deze nieuwe druk berekeningen op het gebied van online marketing. Ook is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd over het uitvoeren van een pitch en de daarbij behorende beslissingscalculaties. Er is bovendien rekening gehouden met de meest actuele NIMA-B exameneisen.Online ondersteuningMet de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier oefenvragen, casussen, modellen en geprogrammeerde modelberekeningen. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerard Minnaar, Niko van der Sluijs
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001877279
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bij het opstellen van zowel strategische als operationele marketingplannen moet een marketeer zijn beslissingen bedrijfseconomisch kunnen onderbouwen. Commerciële calculaties 2 reikt je hiervoor het model van het strategische marketingplanningsproces aan, een handzame leidraad voor calculaties op marketingmanagementniveau.

Waarom kiezen voor Commerciële calculaties 2?
*Leert je marketingplannen bedrijfseconomisch te onderbouwen;
*reikt een overzichtelijk model aan;
*bevat veel oefenopgaven en vraagstukken.

Commerciële calculaties 2 biedt je duidelijke handvatten in de vorm van het model van het strategische marketingplanningsproces. Voor jou als (beginnende) marketeer is het immers van belang welke berekeningen in welke fase van het marketingplan een rol spelen. Het schema van dit proces komt aan het begin van elk hoofdstuk terug en er wordt steeds duidelijk aangegeven in welke fase de calculaties thuishoren. Alle hoofdstukken worden afgesloten met extra vraagstukken over de calculaties die in het betreffende hoofdstuk behandeld zijn. Het laatste hoofdstuk van het boek bevat geïntegreerde vraagstukken waarmee alle stof wordt herhaald. Commerciële calculaties 2 is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de zesde editie van Commerciële calculaties 2?
De zesde editie van Commerciële calculaties 2 heeft een meer modelmatige aanpak dan voorgaande edities. Daarnaast bevat deze nieuwe druk berekeningen op het gebied van online marketing. Ook is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd over het uitvoeren van een pitch en de daarbij behorende beslissingscalculaties. Er is bovendien rekening gehouden met de meest actuele NIMA-B exameneisen.

Online ondersteuning
Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier oefenvragen, casussen, modellen en geprogrammeerde modelberekeningen. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerard Minnaar, Niko van der Sluijs
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001877279
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99