Combipakket Starttaal Compact 3F HWL24

boeken + licentie 24 maanden

Prijs € 53,75

Uitverkocht

Rieke Wynia, Lieke van Pagée, Michael Mandersloot, Bregje Cruijsberg, Suzanne Dieleman, Ruud van den Belt

Paperback | Augustus 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Starttaal Compact 3F is een nieuwe methode Nederlands voor mbo-opleidingen (niveau 4) met een beperkt aantal beschikbare uren, zoals BBL-opleidingen en verkorte trajecten. Starttaal Compact 3F bestaat uit een overzichtelijk werkboek op 3F-niveau, een helder naslagwerk in de vorm van een handboek en een digitaal oefen- en toetsprogramma. Dit combipakket bestaat uit: *een overzichtelijk werkboek op 3F-niveau;*een helder naslagwerk in de vorm van een handboek;*een activatiecode van 12 maanden voor het digitale oefen- en toetsprogramma Starttaal Compact Online.WERKBOEK 3FHet Starttaal Compact Werkboek 3F biedt afwisselende opdrachten waarin de student in een betekenisvolle en functionele context oefent met de taalvaardigheden lezen, luisteren, taalverzorging, schrijven, spreken en gesprekken voeren. Qua onderwerpen sluiten de opdrachten in de methode zoveel mogelijk aan bij de dimensies van het vak burgerschap.Het werkboek is opgedeeld in twee delen:Deel 1 Centraal examen (lezen en luisteren)Fase 1 OpbouwopdrachtenFase 2 ExamenvoorbereidingFase 3 OefenexamensDeel 2 Instellingsexamens (taalverzorging, schrijven, spreken en gesprekken voeren)Fase 1 OpbouwopdrachtenFase 2 ExamenvoorbereidingFase 3 OefenexamensHANDBOEKIn het Starttaal Compact Handboek vindt de student alle theorie die hij nodig heeft om de opdrachten in de Starttaal Compact Werkboeken 2F en 3F te maken. Vanuit het werkboek wordt verwezen naar de theorie in het handboek. De student kan theorie in het handboek opzoeken wanneer hij dit zelf nodig acht. Het handboek is opgedeeld in de volgende delen:Deel 1 Receptieve vaardigheden (lezen en luisteren)Deel 2 Taalverzorging en schrijvenDeel 3 Mondelinge vaardigheden (communicatie, spreken en gesprekken voeren)Deel 4 Examenvaardigheden (centraal examen en instellingsexamens)Bijlagen Stappenplannen en feedbackformulierenSTARTTAAL COMPACT ONLINEHet digitale oefen- en toetsprogramma Starttaal Compact Online biedt extra oefenmateriaal voor leesvaardigheid, luistervaardigheid, werkwoordspelling en algemene spelling. Ook vindt de student in Starttaal Compact Online extra examentraining in de vorm van Examencoach Nederlands. In dit pakket zit een activatiecode voor 24 maanden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rieke Wynia, Lieke van Pagée, Michael Mandersloot, Bregje Cruijsberg, Suzanne Dieleman, Ruud van den Belt
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463260893
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Starttaal Compact 3F is een nieuwe methode Nederlands voor mbo-opleidingen (niveau 4) met een beperkt aantal beschikbare uren, zoals BBL-opleidingen en verkorte trajecten. Starttaal Compact 3F bestaat uit een overzichtelijk werkboek op 3F-niveau, een helder naslagwerk in de vorm van een handboek en een digitaal oefen- en toetsprogramma.
Dit combipakket bestaat uit:
*een overzichtelijk werkboek op 3F-niveau;
*een helder naslagwerk in de vorm van een handboek;
*een activatiecode van 12 maanden voor het digitale oefen- en toetsprogramma Starttaal Compact Online.

WERKBOEK 3F
Het Starttaal Compact Werkboek 3F biedt afwisselende opdrachten waarin de student in een betekenisvolle en functionele context oefent met de taalvaardigheden lezen, luisteren, taalverzorging, schrijven, spreken en gesprekken voeren. Qua onderwerpen sluiten de opdrachten in de methode zoveel mogelijk aan bij de dimensies van het vak burgerschap.
Het werkboek is opgedeeld in twee delen:
Deel 1 Centraal examen (lezen en luisteren)
Fase 1 Opbouwopdrachten
Fase 2 Examenvoorbereiding
Fase 3 Oefenexamens
Deel 2 Instellingsexamens (taalverzorging, schrijven, spreken en gesprekken voeren)
Fase 1 Opbouwopdrachten
Fase 2 Examenvoorbereiding
Fase 3 Oefenexamens

HANDBOEK
In het Starttaal Compact Handboek vindt de student alle theorie die hij nodig heeft om de opdrachten in de Starttaal Compact Werkboeken 2F en 3F te maken. Vanuit het werkboek wordt verwezen naar de theorie in het handboek. De student kan theorie in het handboek opzoeken wanneer hij dit zelf nodig acht.
Het handboek is opgedeeld in de volgende delen:
Deel 1 Receptieve vaardigheden (lezen en luisteren)
Deel 2 Taalverzorging en schrijven
Deel 3 Mondelinge vaardigheden (communicatie, spreken en gesprekken voeren)
Deel 4 Examenvaardigheden (centraal examen en instellingsexamens)
Bijlagen Stappenplannen en feedbackformulieren

STARTTAAL COMPACT ONLINE
Het digitale oefen- en toetsprogramma Starttaal Compact Online biedt extra oefenmateriaal voor leesvaardigheid, luistervaardigheid, werkwoordspelling en algemene spelling. Ook vindt de student in Starttaal Compact Online extra examentraining in de vorm van Examencoach Nederlands. In dit pakket zit een activatiecode voor 24 maanden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rieke Wynia, Lieke van Pagée, Michael Mandersloot, Bregje Cruijsberg, Suzanne Dieleman, Ruud van den Belt
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463260893
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99