Combi boek projectmanagement anno nu en waaier sprint jezelf door scrum

2 in 1

Prijs € 35,00

Uitverkocht

Patries Quant, Floris Quant

Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De wereld verandert snel. Niet alleen beschikken we voortdurend over nieuwe technologie, we moeten in steeds hoger tempo nieuwe diensten en producten leveren. Vaak kun je je geen lange voorbereiding en vooraf gemaakte keuzes meer veroorloven. Zo'n wereld vraagt steeds vaker om een andere manier van projectmatig werken. In dit combipakket lees je in het boek Projectmatig werken anno nu wanneer je voor welke methode kiest: de traditionele methode of de nieuwe scrummethode. De praktijkvoorbeelden helpen je die keus te maken. Want natuurlijk is niet alles wat nieuwe en in de mode is per se beter: bij bepaalde projecten is de traditionele methode nog steeds de betere, maar bij andere juist niet. Uiteraard leer je ook wat beide methodes inhouden en hoe je ermee werkt. Kunnen werken met 'oud' en ' nieuw' maakt je flexibeler, en geeft je een nog steviger basis om projecten te managen!In de waaier Sprint jezelf door scrum leer je snel en compact hoe scrum werkt en welke mindset nodig is om scrum te laten werken. Je wordt aan de hand meegenomen om stap voor stap het project aan te pakken volgens de scrum methode. Je kunt dus direct met scrum aan de gang. Iedere stap maken we visueel. Per stap worden de acties omschreven, de mindset die nodig is om de actie succesvol te kunnen uitvoeren en de communicatieve vaardigheden die nodig zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patries Quant, Floris Quant
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462721463
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De wereld verandert snel. Niet alleen beschikken we voortdurend over nieuwe technologie, we moeten in steeds hoger tempo nieuwe diensten en producten leveren. Vaak kun je je geen lange voorbereiding en vooraf gemaakte keuzes meer veroorloven. Zo'n wereld vraagt steeds vaker om een andere manier van projectmatig werken.

In dit combipakket lees je in het boek Projectmatig werken anno nu wanneer je voor welke methode kiest: de traditionele methode of de nieuwe scrummethode. De praktijkvoorbeelden helpen je die keus te maken. Want natuurlijk is niet alles wat nieuwe en in de mode is per se beter: bij bepaalde projecten is de traditionele methode nog steeds de betere, maar bij andere juist niet. Uiteraard leer je ook wat beide methodes inhouden en hoe je ermee werkt. Kunnen werken met 'oud' en ' nieuw' maakt je flexibeler, en geeft je een nog steviger basis om projecten te managen!

In de waaier Sprint jezelf door scrum leer je snel en compact hoe scrum werkt en welke mindset nodig is om scrum te laten werken. Je wordt aan de hand meegenomen om stap voor stap het project aan te pakken volgens de scrum methode. Je kunt dus direct met scrum aan de gang. Iedere stap maken we visueel. Per stap worden de acties omschreven, de mindset die nodig is om de actie succesvol te kunnen uitvoeren en de communicatieve vaardigheden die nodig zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patries Quant, Floris Quant
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462721463
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99