Collector (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marcus Heitz

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Markus Heitz, Collector DE DWERGENMEESTER VERRAST MET EEN COMPLEET NIEUW GENRE... SPACE-FICTION We schrijven 3042... De mensheid is eindelijk het immense heelal in getrokken om andere planeten te koloniseren. De technologie van buitenaardse artefacten, gevonden tijdens opgravingen op aarde, maakt het mogelijk om met sprongen door de ruimte te reizen. Deze technologie is echter nooit goed onderzocht, en de precieze werking is nog steeds voor velen onduidelijk. Bovendien, er is maar een handjevol van deze artefacten, en zowel buitenaardse beschavingen als aardse bedrijven azen erop. Vrachtrijder Kris Schmidt-Kneen, een van de beste chauffeurs op aarde en gespecialiseerd in extreem zwaar transport, raakt in de problemen tijdens het vervoer van een van de begeerde artefacten. Wat begon als een routineklus, een snelle manier om geld te verdienen, wordt algauw een levensgevaarlijke onderneming als Kris ontdekt hoe gewild het artefact is dat hem is toevertrouwd. Enige tijd daarvoor is voor het eerst contact gemaakt met de geheimzinnige Collectors, een buitenaards ras dat beweert de mensheid te willen beschermen. Maar die bescherming gaat met nogal wat dwang gepaard, en de motieven van de Collectors zijn duister. En dan gaat het mis... De schrijver-journalist Markus Heitz is momenteel een van de belangrijkste en succesvolste Europese auteurs van oorspronkelijke fantasy-verhalen. Met De Dwergen-boeken en de cyclus De Donkere Tijd bracht hij een dubbel fantasy-epos van klassieke statuur. Minder bekend is dat Heitz ook de auteur is van vier bestsellende fantasy-thrillers, waarvan Ritus, Sanctum, Kinderen van Judas en Bloedportaal inmiddels in vertaling verschenen. In deze verhalen verstrengelt hij het natuurlijke met het bovennatuurlijke, tot groot genoegen van de lezer, niet in de laatste plaats vanwege zijn alom geprezen verteltalent.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcus Heitz
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024564071
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
888543 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
510

Beschrijving

Markus Heitz, Collector

DE DWERGENMEESTER VERRAST MET EEN COMPLEET NIEUW GENRE... SPACE-FICTION

We schrijven 3042...

De mensheid is eindelijk het immense heelal in getrokken om andere planeten te koloniseren. De technologie van buitenaardse artefacten, gevonden tijdens opgravingen op aarde, maakt het mogelijk om met sprongen door de ruimte te reizen.
Deze technologie is echter nooit goed onderzocht, en de precieze werking is nog steeds voor velen onduidelijk. Bovendien, er is maar een handjevol van deze artefacten, en zowel buitenaardse beschavingen als aardse bedrijven azen erop.

Vrachtrijder Kris Schmidt-Kneen, een van de beste chauffeurs op aarde en gespecialiseerd in extreem zwaar transport, raakt in de problemen tijdens het vervoer van een van de begeerde artefacten.
Wat begon als een routineklus, een snelle manier om geld te verdienen, wordt algauw een levensgevaarlijke onderneming als Kris ontdekt hoe gewild het artefact is dat hem is toevertrouwd.

Enige tijd daarvoor is voor het eerst contact gemaakt met de geheimzinnige Collectors, een buitenaards ras dat beweert de mensheid te willen beschermen. Maar die bescherming gaat met nogal wat dwang gepaard, en de motieven van de Collectors zijn duister.

En dan gaat het mis...

De schrijver-journalist Markus Heitz is momenteel een van de belangrijkste en succesvolste Europese auteurs van oorspronkelijke fantasy-verhalen. Met De Dwergen-boeken en de cyclus De Donkere Tijd bracht hij een dubbel fantasy-epos van klassieke statuur.
Minder bekend is dat Heitz ook de auteur is van vier bestsellende fantasy-thrillers, waarvan Ritus, Sanctum, Kinderen van Judas en Bloedportaal inmiddels in vertaling verschenen. In deze verhalen verstrengelt hij het natuurlijke met het bovennatuurlijke, tot groot genoegen van de lezer, niet in de laatste plaats vanwege zijn alom geprezen verteltalent.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcus Heitz
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024564071
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
888543 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
510

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99