Coach voor het leven

Paul Van Den Bosch

Prijs € 23,50

Uitverkocht

Thys Delrue, Paul Van Den Bosch

Paperback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DE MAN ACHTER SVEN NYS, MARC HERREMANS EN ANDERE TOPATLETEN: COACH PAUL VAN DEN BOSCH Coach voor het levenPaul Van den Bosch "Ik wilde naast de positieve ervaringen ook - en misschien vooral - de onzekerheid, de kwetsbaarheid en de eenzaamheid van een coach laten zien. Ik wilde mezelf tonen, de mens achter de coach. Ik wilde echt mijn 'coachtestament' schrijven."-Paul Van Den Bosch Nu zijn poulain Sven Nys afscheid neemt, gaat ook de carrière van zijn coach Paul Van Den Bosch de laatste rechte lijn in. Een passend moment om terug te blikken op meer dan 25 razend interessante jaren aan de zijde van de meest uiteenlopende topatleten als Eric Geboers, Georges Jobé, Marc Herremans, Sven Nys, Luc Van Lierde, Kenny Belaey, André Greipel en Tim Wellens.Coach voor het leven is het 'coachtestament' van een pionier, een opvoeder, een mentor, een man met een mening. Van Den Bosch wisselt zijn uitgesproken visie op coaching af met anekdotes en introspectie, inclusief de onzekerheid en eenzaamheid die de man in de schaduw soms ervaart. Zoals hij zelf altijd de mens achter zijn atleten ziet, toont hij deze keer de mens achter de coach.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thys Delrue, Paul Van Den Bosch
Uitgever
Kannibaal
ISBN
9789492081612
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

DE MAN ACHTER SVEN NYS, MARC HERREMANS EN ANDERE TOPATLETEN: COACH PAUL VAN DEN BOSCH

Coach voor het leven
Paul Van den Bosch


"Ik wilde naast de positieve ervaringen ook - en misschien vooral - de onzekerheid, de kwetsbaarheid en de eenzaamheid van een coach laten zien. Ik wilde mezelf tonen, de mens achter de coach. Ik wilde echt mijn 'coachtestament' schrijven."
-Paul Van Den Bosch


Nu zijn poulain Sven Nys afscheid neemt, gaat ook de carrière van zijn coach Paul Van Den Bosch de laatste rechte lijn in. Een passend moment om terug te blikken op meer dan 25 razend interessante jaren aan de zijde van de meest uiteenlopende topatleten als Eric Geboers, Georges Jobé, Marc Herremans, Sven Nys, Luc Van Lierde, Kenny Belaey, André Greipel en Tim Wellens.

Coach voor het leven is het 'coachtestament' van een pionier, een opvoeder, een mentor, een man met een mening. Van Den Bosch wisselt zijn uitgesproken visie op coaching af met anekdotes en introspectie, inclusief de onzekerheid en eenzaamheid die de man in de schaduw soms ervaart. Zoals hij zelf altijd de mens achter zijn atleten ziet, toont hij deze keer de mens achter de coach.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thys Delrue, Paul Van Den Bosch
Uitgever
Kannibaal
ISBN
9789492081612
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99