Coach opbrengstgericht

10 aanraders

Prijs € 24,95

Niet beschikbaar

Bert van Hoek, Jacques van den Born

Paperback | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Opbrengstgericht coachen is gebaseerd op oplossingsgericht coachen, met op onderdelen een eigen vertaling. Deze methodiek is toekomstgericht en afgestemd op het realiseren van een zo goed mogelijke opbrengst.Het is belangrijk om niet dogmatisch gebruik te maken van een vaste methodiek, maar van een die strookt met je persoonlijke stijl en daardoor in het gebruik effectief is. Want daar gaat het om: de persoon die vertrouwt op hulp door jouw coaching staat centraal.Coachen gebeurt in alledaagse situaties. We zijn allemaal wel eens coach. Effectief coachen gebeurt voor een groot deel methodisch, maar daarnaast ook op gevoel. Allemaal onderwerpen die aan de orde komen. "Neem ze zoals je ze kunt gebruiken en sta open voor nieuwe uitwerkingen." De theorie vormt een uitstekende basis om je eigen ideeën te ontwikkelen.Bert van Hoek is voormalig bestuurder primair onderwijs, momenteel coach en Registerpsycholoog NIP/ Arbeid en organisatie. Jacques van den Born is directeur passend onderwijs en zelfstandig gevestigd onderwijsadviseur en orthopedagoog. Daarnaast is hij redactielid van TIB, Tijdschrift Intern Begeleiders en mede auteur van de TIBtool 'Belangrijke zaken eerst'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert van Hoek, Jacques van den Born
Uitgever
Instondo
ISBN
9789463170925
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Opbrengstgericht coachen is gebaseerd op oplossingsgericht coachen, met op onderdelen een eigen vertaling. Deze methodiek is toekomstgericht en afgestemd op het realiseren van een zo goed mogelijke opbrengst.

Het is belangrijk om niet dogmatisch gebruik te maken van een vaste methodiek, maar van een die strookt met je persoonlijke stijl en daardoor in het gebruik effectief is. Want daar gaat het om: de persoon die vertrouwt op hulp door jouw coaching staat centraal.

Coachen gebeurt in alledaagse situaties. We zijn allemaal wel eens coach. Effectief coachen gebeurt voor een groot deel methodisch, maar daarnaast ook op gevoel. Allemaal onderwerpen die aan de orde komen. "Neem ze zoals je ze kunt gebruiken en sta open voor nieuwe uitwerkingen." De theorie vormt een uitstekende basis om je eigen ideeën te ontwikkelen.

Bert van Hoek is voormalig bestuurder primair onderwijs, momenteel coach en Registerpsycholoog NIP/ Arbeid en organisatie. Jacques van den Born is directeur passend onderwijs en zelfstandig gevestigd onderwijsadviseur en orthopedagoog. Daarnaast is hij redactielid van TIB, Tijdschrift Intern Begeleiders en mede auteur van de TIBtool 'Belangrijke zaken eerst'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert van Hoek, Jacques van den Born
Uitgever
Instondo
ISBN
9789463170925
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99