Coach jezelf in drie stappen

Prijs € 38,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

U. van Stekelenburg

Paperback | Oktober 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

URSELA VAN STEKELENBURGCOACH JEZELF IN DRIE STAPPENJezelf coachen is de nieuwste trend. Steeds meer mensen voelen de behoefte bewuster om te gaan met hun persoonlijkheid, werk, relaties en talenten. Velen laten zich hierbij op weg helpen door een 'professional'. Het aantal coaches is de afgelopen jaren dan ook enorm toegenomen.Dit boek is geschreven voor mensen die de zoektocht naar hun innerlijke willen en kunnen liever zonder coach afleggen. Het beschrijft een driestappenplan, gebaseerd op bekende en minder bekende theorie en methoden, zoals hypnotherapie, transactionele analyse, rationeel-emotieve therapie (RET), Veld van Talent, neurolingu isch programmeren het enneagram en het kernkwadrant.Coach jezelf in drie stappen leert je met jezelf in dialoog te gaan, in actie te komen en deze acties te evalueren. Het leert je gebruik te maken van je eigen wijsheid om richting aan je leven te geven.Laat je niet langer afleiden door allerlei externe factoren en start nog vandaag je innerlijke reis. Als je eenmaal je eigen weg hebt gevonden en de dingen doet waar je om geeft, zul je zien dat persoonlijk geluk binnen handbereik ligt

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
U. van Stekelenburg
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031348664
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
137

Beschrijving

URSELA VAN STEKELENBURG
COACH JEZELF IN DRIE STAPPEN
Jezelf coachen is de nieuwste trend. Steeds meer mensen voelen de behoefte bewuster om te gaan met hun persoonlijkheid, werk, relaties en talenten. Velen laten zich hierbij op weg helpen door een 'professional'. Het aantal coaches is de afgelopen jaren dan ook enorm toegenomen.
Dit boek is geschreven voor mensen die de zoektocht naar hun innerlijke willen en kunnen liever zonder coach afleggen. Het beschrijft een driestappenplan, gebaseerd op bekende en minder bekende theorie en methoden, zoals hypnotherapie, transactionele analyse, rationeel-emotieve therapie (RET), Veld van Talent, neurolingu isch programmeren het enneagram en het kernkwadrant.
Coach jezelf in drie stappen leert je met jezelf in dialoog te gaan, in actie te komen en deze acties te evalueren. Het leert je gebruik te maken van je eigen wijsheid om richting aan je leven te geven.
Laat je niet langer afleiden door allerlei externe factoren en start nog vandaag je innerlijke reis. Als je eenmaal je eigen weg hebt gevonden en de dingen doet waar je om geeft, zul je zien dat persoonlijk geluk binnen handbereik ligt

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
U. van Stekelenburg
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031348664
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
137

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99