Clubliefde (pakket met GRATIS Gevecht om de cup)

Prijs € 16,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Gerard van Gemert

Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pakket met Deel 11 Clubliefde + gratis paperback deel 1 Gevecht om de cup.Stijn en Storm mogen een week proefdraaien bij de Engelse topclub Petchwood United om een contract af te dwingen. Ze ontmoeten hun vriend en superster Bert Pringel, die in Engeland vertoeft. Hij staat op het punt om Kick '69 in te ruilen voor Petchwood United. Dan worden de jongens onaangenaam verrast door berichten dat er een aanslag op Bert is gepleegd. Hij is er zeer erg aan toe en voor zijn carrière wordt gevreesd. Dat laat de twee Voetbalgoden niet koud en ze gaan op onderzoek uit om de daders te vinden. Het spoor leidt naar de Petchwood Spurs, de grote rivalen van Petchwood United. De twee vrienden komen in hachelijke situaties terecht. Als de oplossing dichter bij huis ligt dan ze hadden durven denken, wordt het gevaar alleen maar groter. Ondertussen lijkt een contract bij Petchwood United voor het tweetal maar een kwestie van tijd. Maar als ze vernemen dat hun droomclub Kick '69 ook geïnteresseerd is, beginnen ze te twijfelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Avontuur
ISBN
9789044819625
Bindwijze
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Pakket met Deel 11 Clubliefde + gratis paperback deel 1 Gevecht om de cup.

Stijn en Storm mogen een week proefdraaien bij de Engelse topclub Petchwood United om een contract af te dwingen. Ze ontmoeten hun vriend en superster Bert Pringel, die in Engeland vertoeft. Hij staat op het punt om Kick '69 in te ruilen voor Petchwood United. Dan worden de jongens onaangenaam verrast door berichten dat er een aanslag op Bert is gepleegd. Hij is er zeer erg aan toe en voor zijn carrière wordt gevreesd.
Dat laat de twee Voetbalgoden niet koud en ze gaan op onderzoek uit om de daders te vinden. Het spoor leidt naar de Petchwood Spurs, de grote rivalen van Petchwood United. De twee vrienden komen in hachelijke situaties terecht. Als de oplossing dichter bij huis ligt dan ze hadden durven denken, wordt het gevaar alleen maar groter.
Ondertussen lijkt een contract bij Petchwood United voor het tweetal maar een kwestie van tijd. Maar als ze vernemen dat hun droomclub Kick '69 ook geïnteresseerd is, beginnen ze te twijfelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Avontuur
ISBN
9789044819625
Bindwijze
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99