Club Duister I

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Veronique Marien

Hardback | Oktober 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Welkom bij de Club...Sam heeft het niet makkelijk op school. Hij heeft geen vrienden, wordt vreselijk gepest en het meisje waar hij gek op is, ziet hem niet staan. Verbolgen zoekt hij troost in junkfood en griezelfilms, die hij bekijkt terwijl zijn moeder nachtdiensten draait. Maar wanneer Sam tijdens een klasuitstap bij toeval in een tentoonstelling over de Azteken terechtkomt, verandert alles. Er ontwaakt een woedende schaduw die hem en zijn hele leefomgeving dreigt op te slokken. Zal Sam het onheil tijdig kunnen afweren? Of moeten er onschuldige slachtoffers vallen voor hij ziet waar het gevaar werkelijk vandaan komt...?Schaduwblind is het eerste deel van Club Duister, een niet-alledaagse griezelreeks die zich stevig onder je huid nestelt. Voor dappere lezers vanaf 12 jaar!Veronique Marien (1982) schrijft spannende, avontuurlijke verhalen. Haar romans De Maansteen en De Toversleutel waren een succes. Ook de boekenreeks Een hart van Hoefijzers is van haar hand. Ze was laureate bij verschillende literaire prijzen en sleepte onder meer de 'John Flandersprijs Averbode' in de wacht. Een deel van haar werk werd ondertussen naar het Frans vertaald.www.facebook.com/VeroniqueMarienAuteur

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Veronique Marien
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789462420564
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Welkom bij de Club...

Sam heeft het niet makkelijk op school. Hij heeft geen vrienden, wordt vreselijk gepest en het meisje waar hij gek op is, ziet hem niet staan. Verbolgen zoekt hij troost in junkfood en griezelfilms, die hij bekijkt terwijl zijn moeder nachtdiensten draait. Maar wanneer Sam tijdens een klasuitstap bij toeval in een tentoonstelling over de Azteken terechtkomt, verandert alles. Er ontwaakt een woedende schaduw die hem en zijn hele leefomgeving dreigt op te slokken. Zal Sam het onheil tijdig kunnen afweren? Of moeten er onschuldige slachtoffers vallen voor hij ziet waar het gevaar werkelijk vandaan komt...?

Schaduwblind is het eerste deel van Club Duister, een niet-alledaagse griezelreeks die zich stevig onder je huid nestelt.
Voor dappere lezers vanaf 12 jaar!

Veronique Marien (1982) schrijft spannende, avontuurlijke verhalen. Haar romans De Maansteen en De Toversleutel waren een succes. Ook de boekenreeks Een hart van Hoefijzers is van haar hand. Ze was laureate bij verschillende literaire prijzen en sleepte onder meer de 'John Flandersprijs Averbode' in de wacht. Een deel van haar werk werd ondertussen naar het Frans vertaald.


www.facebook.com/VeroniqueMarienAuteur

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Veronique Marien
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789462420564
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99