Civiel Appel

Prijs € 58,00

Uitverkocht

F.J.H. Hovens

Paperback | Augustus 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Monografieën Burgerlijk Procesrecht zijn opgezet voor het dagelijkse gebruik in de procespraktijk en behandelen diverse onderwerpen die hiervoor van belang zijn.Dit deel uit de boekenreeks behandelt het hoger beroep in civiele zaken. Het rechtsmiddel van hoger beroep is het meest omvattende rechtsmiddel dat we kennen. Het geeft partijen niet alleen de mogelijkheid om de beslissingen van de rechter te laten controleren door een hogere rechter, maar ook om hun eigen handelen in de procesvoering nog eens onder de loep te nemen. Waar zij in eerste aanleg aspecten over het hoofd hebben gezien of een verkeerde insteek hebben gekozen, krijgen zij in appèl als het ware een herkansing.De monografie is niet opgezet als een theoretische analyse van het appèl, maar eerder als een praktische handleiding voor het voeren en voor het behandelen van een appèlprocedure, met een systematisch overzicht, soms aan de hand van concrete voorbeelden en casus, van de onderwerpen die in de praktijk van belang zijn. Waar dat dienstig is, wordt ook ingegaan op mogelijk toekomstige ontwikkelingen, nu een codificatie van het ingewikkelde appèlrecht aanstaande lijkt te zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F.J.H. Hovens
Uitgever
Sdu B.V.
ISBN
9789012115452
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187

Beschrijving

De Monografieën Burgerlijk Procesrecht zijn opgezet voor het dagelijkse gebruik in de procespraktijk en behandelen diverse onderwerpen die hiervoor van belang zijn.
Dit deel uit de boekenreeks behandelt het hoger beroep in civiele zaken. Het rechtsmiddel van hoger beroep is het meest omvattende rechtsmiddel dat we kennen. Het geeft partijen niet alleen de mogelijkheid om de beslissingen van de rechter te laten controleren door een hogere rechter, maar ook om hun eigen handelen in de procesvoering nog eens onder de loep te nemen. Waar zij in eerste aanleg aspecten over het hoofd hebben gezien of een verkeerde insteek hebben gekozen, krijgen zij in appèl als het ware een herkansing.
De monografie is niet opgezet als een theoretische analyse van het appèl, maar eerder als een praktische handleiding voor het voeren en voor het behandelen van een appèlprocedure, met een systematisch overzicht, soms aan de hand van concrete voorbeelden en casus, van de onderwerpen die in de praktijk van belang zijn. Waar dat dienstig is, wordt ook ingegaan op mogelijk toekomstige ontwikkelingen, nu een codificatie van het ingewikkelde appèlrecht aanstaande lijkt te zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F.J.H. Hovens
Uitgever
Sdu B.V.
ISBN
9789012115452
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99