Cito-stress, turntoppers en brugpiepers

het dubbeldikke dagboek van Fleur

Prijs € 16,50

Uitverkocht

Gonneke Huizing

Hardback | September 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Cito-stressToen ik wakker werd, wist ik meteen wat er vandaag ging gebeuren. De Cito-toets. In drie ochtenden moeten we tweehonderd vragen maken. Tweehonderd! Ik kreeg acuut een eng gevoel in mijn buik. TurntoppersBij de avondtraining ging mijn balkoefening voor de eerste keer helemaal goed. Zelfs de afsprong was perfect! De trainer zei zelfs dat hij nu weer begreep waarom ik in de eredivisie terecht was gekomen. Ik was ontzettend blij.BrugpiepersOp het schoolplein stonden journalisten. Ze vroegen of ik of ik mijn tas wilde laten wegen voor een reportage: Bruggers sjouwen zich een breuk. Het ging over de gevolgen van het tillen van een te zware tas. Wat blijkt: Bruggers tillen in totaal zo'n zeven auto's per jaar! Wel een goede krachttraining voor het turnen.In haar dagboek schrijft Fleur over alles wat ze meemaakt in groep 8 en de brugklas: de Cito-toets en het afscheid, het wennen op de middelbare school en natuurlijk ook over haar vriendinnen en haar turncarrière. Dit dubbeldikke dagboek is een bundeling van twee boeken die eerder afzonderlijk zijn verschenen onder de titels: Cito-stress, turntoestellen & afscheidsfeest en Brugpiepers, turntoppers & beugelbekkies.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gonneke Huizing
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025112752
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Cito-stress
Toen ik wakker werd, wist ik meteen wat er vandaag ging gebeuren. De Cito-toets. In drie ochtenden moeten we tweehonderd vragen maken. Tweehonderd! Ik kreeg acuut een eng gevoel in mijn buik.

Turntoppers
Bij de avondtraining ging mijn balkoefening voor de eerste keer helemaal goed. Zelfs de afsprong was perfect! De trainer zei zelfs dat hij nu weer begreep waarom ik in de eredivisie terecht was gekomen. Ik was ontzettend blij.

Brugpiepers
Op het schoolplein stonden journalisten. Ze vroegen of ik of ik mijn tas wilde laten wegen voor een reportage: Bruggers sjouwen zich een breuk. Het ging over de gevolgen van het tillen van een te zware tas. Wat blijkt: Bruggers tillen in totaal zo'n zeven auto's per jaar! Wel een goede krachttraining voor het turnen.


In haar dagboek schrijft Fleur over alles wat ze meemaakt in groep 8 en de brugklas: de Cito-toets en het afscheid, het wennen op de middelbare school en natuurlijk ook over haar vriendinnen en haar turncarrière.


Dit dubbeldikke dagboek is een bundeling van twee boeken die eerder afzonderlijk zijn verschenen onder de titels: Cito-stress, turntoestellen & afscheidsfeest en Brugpiepers, turntoppers & beugelbekkies.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gonneke Huizing
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025112752
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99