Christus als Heer en Hoofd bijbelstudies bij de Kolossenzenbrief

Prijs € 12,75

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Koert Koster

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Christus is het Hoofd van Zijn Gemeente. Hij is Heer van heel de werkelijkheid. We zien nu nog niet dat alle dingen aan Hem onderworpen zijn. Paulus leert echter, dat dit wél het geval is. En dat die heerschappij zichtbaar moet zijn, te midden van de gelovigen te Kolosse. Deze christenen werden aangevallen door wereldse theorieën (filosofie) en judaïsten.Paulus betoogt dat alle kennis en wijsheid alléén in Christus te vinden is. Deze zijn niet slechts voor enkelen, maar voor alle mensen weggelegd, die zich vrijwillig aan Christus' heerschappij onderwerpen. Deze brief van Paulus aan de Kolossenzen is ook voor vandaag van grote betekenis. Want échte kennis, wijsheid en inzicht liggen niet voor het oprapen. Bijzondere kennis en openbaring in een esoterische bovenlaag, denk aan New Age, spelen de mensheid opnieuw parten. Dit is een vers voor vers studie bij de brief van Paulus aan de Kolossenzen. Koert Koster (1973) studeerde filosofie en theologie aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Hij is getrouwd met Marleen Koster-Dekker. Samen hebben ze een zoon Jens. Ze wonen in Hazerswoude-Rijndijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Koert Koster
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461937247
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Beschrijving

Christus is het Hoofd van Zijn Gemeente. Hij is Heer van heel de werkelijkheid. We zien nu nog niet dat alle dingen aan Hem onderworpen zijn. Paulus leert echter, dat dit wél het geval is. En dat die heerschappij zichtbaar moet zijn, te midden van de gelovigen te Kolosse.

Deze christenen werden aangevallen door wereldse theorieën (filosofie) en judaïsten.

Paulus betoogt dat alle kennis en wijsheid alléén in Christus te vinden is. Deze zijn niet slechts voor enkelen, maar voor alle mensen weggelegd, die zich vrijwillig aan Christus' heerschappij onderwerpen.

Deze brief van Paulus aan de Kolossenzen is ook voor vandaag van grote betekenis. Want échte kennis, wijsheid en inzicht liggen niet voor het oprapen. Bijzondere kennis en openbaring in een esoterische bovenlaag, denk aan New Age, spelen de mensheid opnieuw parten.


Dit is een vers voor vers studie bij de brief van Paulus aan de Kolossenzen.


Koert Koster (1973) studeerde filosofie en theologie aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Hij is getrouwd met Marleen Koster-Dekker. Samen hebben ze een zoon Jens. Ze wonen in Hazerswoude-Rijndijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Koert Koster
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461937247
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99