Chinees? 'n Makkie ! 4

Prijs € 39,95

Uitverkocht

T.C. Tsui

Paperback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Chinees? ’n Makkie! is een communicatieve taalmethode voor het voortgezet onderwijs. In deel 1, 2 en 3 van Chinees? ’n Makkie! hebben de leerlingen al uitgebreid kennisgemaakt met de Chinese taal. Deel 4 is het laatste en afsluitende deel van deze methode. De Taalwijzer neemt in dit deel een extra belangrijke plaats in. Hierin wordt uitgebreid aandacht besteed aan de culturele aspecten en de gevorderde grammaticale constructies binnen het Chinees.De inhoud en de didactische opzet van Chinees? ’n Makkie! passen bij de belevingswereld van middelbare scholieren. Zo bevat het materiaal veel visuele aspecten en is er rekening gehouden met een korte spanningsboog. De vaardigheden die worden behandeld sluiten aan bij de richtlijnen van het Europese Referentiekader (ERK) en veel oefeningen zijn gebaseerd op de toetswijze van het Staatsexamen Chinese taal voor buitenlanders. Het eindniveau van deze vier delen is niveau A2 van het ERK.Bij dit boek hoort een website met audiomateriaal en interactieve oefeningen. Voor docenten is er een handleiding beschikbaar, met didactische tips en antwoorden op de oefeningen. Chinees? ’n Makkie! Deel 4 is ontwikkeld door een team van docenten Chinees uit Nederland en China, met Tin Chau Tsui als hoofdontwikkelaar. Hij is senior docent Chinees aan de Hogeschool Zuyd en docent Chinees in het voortgezet onderwijs. In 2004 was Tin Chau Tsui de eerste docent Chinees aan een middelbare school in Nederland. Het team bestaat verder uit Rob Kuster, docent Chinees aan de Hogeschool Zuyd, Tao Xing, docent aan het College of Foreign Languages, Beijing University of Technology en Shuo Cai, docent aan de Beijing University of Technology.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
T.C. Tsui
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046901670
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
198

Beschrijving

Chinees? ’n Makkie! is een communicatieve taalmethode voor het voortgezet onderwijs. In deel 1, 2 en 3 van Chinees? ’n Makkie! hebben de leerlingen al uitgebreid kennisgemaakt met de Chinese taal.
Deel 4 is het laatste en afsluitende deel van deze methode. De Taalwijzer neemt in dit deel een extra belangrijke plaats in. Hierin wordt uitgebreid aandacht besteed aan de culturele aspecten en de gevorderde grammaticale constructies binnen het Chinees.

De inhoud en de didactische opzet van Chinees? ’n Makkie! passen bij de belevingswereld van middelbare scholieren. Zo bevat het materiaal veel visuele aspecten en is er rekening gehouden met een korte spanningsboog.
De vaardigheden die worden behandeld sluiten aan bij de richtlijnen van het Europese Referentiekader (ERK) en veel oefeningen zijn gebaseerd op de toetswijze van het Staatsexamen Chinese taal voor buitenlanders. Het eindniveau van deze vier delen is niveau A2 van het ERK.

Bij dit boek hoort een website met audiomateriaal en interactieve oefeningen. Voor docenten is er een handleiding beschikbaar, met didactische tips en antwoorden op de oefeningen.

Chinees? ’n Makkie! Deel 4 is ontwikkeld door een team van docenten Chinees uit Nederland en China, met Tin Chau Tsui als hoofdontwikkelaar. Hij is senior docent Chinees aan de Hogeschool Zuyd en docent Chinees in het voortgezet onderwijs. In 2004 was Tin Chau Tsui de eerste docent Chinees aan een middelbare school in Nederland.
Het team bestaat verder uit Rob Kuster, docent Chinees aan de Hogeschool Zuyd, Tao Xing, docent aan het College of Foreign Languages, Beijing University of Technology en Shuo Cai, docent aan de Beijing University of Technology.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
T.C. Tsui
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046901670
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
198

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99