Caroline s dagboek

Prijs € 20,57

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Richard Otten

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De autistische Mickey van elf wordt al een maand vermist. Elk spoor van de jongen ontbreekt. Hoofdpersoon Benjamin Croque is een toneelacteur zonder enige ambitie. Hij is egoïstisch en ongelukkig. Als hij op een dag besluit om zijn leven te gaan beteren ontmoet hij de ex-junkie Elize, een vrouw waar hij meteen gevoelens voor ontwikkelt. Tevens is zijn oude schoolvriend Mark na twaalf jaar weer terug in de stad. Mark blijkt de dood van een meisje, dertien jaar geleden, nog steeds niet verwerkt te hebben. Dit meisje, Caroline, pleegde onder verdachte omstandigheden zelfmoord. Dit voorval blijkt meer te maken te hebben met de verdwijning van Mickey, dan in eerste instantie werd verwacht. Tegen wil en dank raakt Benjamin verwikkeld in een web van liefde, leed en offers. De antwoorden zijn te vinden in Caroline's dagboek, maar kan Benjamin het allemaal aan? Zijn verstand wordt flink op de proef gesteld en zal moeilijke keuzes moeten maken. Gaat het hem lukken om alle geheimen te ontrafelen? Lees en je zult het te weten komen.Caroline's dagboek is een spannende thriller met verassende plotwendingen, zwarte humor en een bovennatuurlijk tintje.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Richard Otten
Uitgever
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789461935311
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
311

Beschrijving

De autistische Mickey van elf wordt al een maand vermist. Elk spoor van de jongen ontbreekt. Hoofdpersoon Benjamin Croque is een toneelacteur zonder enige ambitie. Hij is egoïstisch en ongelukkig. Als hij op een dag besluit om zijn leven te gaan beteren ontmoet hij de ex-junkie Elize, een vrouw waar hij meteen gevoelens voor ontwikkelt. Tevens is zijn oude schoolvriend Mark na twaalf jaar weer terug in de stad. Mark blijkt de dood van een meisje, dertien jaar geleden, nog steeds niet verwerkt te hebben. Dit meisje, Caroline, pleegde onder verdachte omstandigheden zelfmoord. Dit voorval blijkt meer te maken te hebben met de verdwijning van Mickey, dan in eerste instantie werd verwacht.

Tegen wil en dank raakt Benjamin verwikkeld in een web van liefde, leed en offers. De antwoorden zijn te vinden in Caroline's dagboek, maar kan Benjamin het allemaal aan? Zijn verstand wordt flink op de proef gesteld en zal moeilijke keuzes moeten maken. Gaat het hem lukken om alle geheimen te ontrafelen? Lees en je zult het te weten komen.

Caroline's dagboek is een spannende thriller met verassende plotwendingen, zwarte humor en een bovennatuurlijk tintje.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Richard Otten
Uitgever
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789461935311
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
311

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99